Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 4

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 4

Recenze (99)

terordemon 

všechny recenze uživatele

Priemerný animák o moriakoch ktorý cestujú časom, lebo už nechcú byť vyvražďovaní a barbarsky zjedení. Typický šablónový príbeh ktorý je plný klišé a neprináša nič nové. Ešte k tomu vykráda Avatar. A ten koniec je dobrá somarina. Ale občas som sa aj celkom zasmial. Vegetariánom sa to bude asi páčiť viac ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Byly chvíle, kdy bych ty 3* i dal, ale celkově mi to na ně prostě nevychází. Ten nápad není zrovna debilní (chápej je debilní, ale v dobrém slova smyslu) , ale celé je to zabité nezajímavými a nudnými postavami (čest 2 výjimkám), nevtipným humorem a celkově divným vývinem děje. Taky tomu chybí nějaký větší drive, díky kterému by mě to alespoň bavilo. Vyloženě špatný animák to není a za podívání asi spíš stojí - ale taky je jen na jedno zhlédnutí. Každopádně za některé scény - jo, bacha SPOILER, obzvlášť za tu pohřební KONEC SPOILERU by se asi nemusel stydět žádný animák. Lepší 2* ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Those are some Angry Birds! A tak byl toho dne zachráněn nejenom každý krocan, který nebyl zkonzumován před rokem 1621, ale také vynalezena hra. Nebo to byl jen ten název. Každopádně úplně průměrná, ale místy obstojně zábavná variace jak na slepičí úlet (ale mnohem slabší), tak i na Pocahontas, Avatara a kdo ví co ještě a dojde i na nějaké časohrátky. I animace ovšem dokazuje, že tohle bylo opravdu čistě jen pro nějaké vyplnění mezery či splnění kvóty, čehož se chytil nějaký mírný cynik nebo vegetarián. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten nápad není úplně špatný, respektive alespoň zde nějaký je, ale stejně už tak nějak od začátku tušíte, jak to vlastně sele nejen dopadne, ale tak trochu i to, jak to bude probíhat. Jsou tady emoce, je tady nějaký ten vtip, ale stejně se neubráníte dojmu, že už jste to viděli i jinde. Vtípky jsou takové obyčejné, stejně tak ty emotivní scény. Prostě průměrný film, který překvapivě ani tak neohromí svou animací. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšila strašně dlouho, jenže do kina jsem na něj samozřejmě nemohla, když jsem chtěla originální znění, ne dabing. Ale nakonec můžu říct, že se čekání vyplatilo. Některé hlášky a scény mě opravdu hodně pobavily. Film nebyl stoprocentní, ale ono se to dalo od animáku pro děti čekat. Vadily mi tam ty "zamerikanizované" scény, které tam opravdu být nemusely. Každopádně Free Birds rozhodně splnil moje očekávání, některé hlášky si budu ještě hodně dlouho pamatovat. Škoda jen, že Owen nedabuje častějc, strašně ráda poslouchám jeho hlas ... ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Větou: "To jsou ale Angry Birds!" indián odkazuje na hru "Angry Birds", v době uvedení populární hru na mobilní telefony. (Dracconnis)
  • Původní název filmu byl Turkeys. (Illuminare)

Reklama

Reklama