Reklama

Reklama

Zajistit a nabít s R. Lee Ermeyem

(seriál)
  • USA Lock 'N Load with R. Lee Ermey
USA, 2009, 9 h 32 min (Minutáž: 44 min)

Režie:

French Horwitz

Kamera:

Andrew Parke

Hrají:

R. Lee Ermey (průvodce), Anthony De Longis
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Televízny seriál, v ktorom chlapi skúšajú historické aj moderné zbrane. Testujú ich palebnú silu a funkčnosť pri rôznych pokusoch. (Marek1991)

Recenze (8)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Milý uživateli einoreane... Co ti k Tvému komentáři říct? Když máš rád pořady o vaření, tak koukej na toho svého Jamieho, seriál PanMáma a Policii Hamburk... Není třeba urážet ostatní, kterým se tento formát líbí. Já také jen proto že koukáš na pořady o vaření Tě nebudu urážet tím, že máš v hlavě prejt, tak jak to děláš ty zde.. -----... Tak to byl jen malý vzkaz k jednomu uživateli, který jak se zdá zbloudil k formátu, kde místo dušení baklažánu střílí a jezdí s tankem... No ať si mám v hlavě zelené řešeto, mně se tenhle seroš líbí. Lidstvo už je holt takové, že si prakticky neustále jde po krku. Historie je plná válek a války jsou plné zbraní. Koho zajímá historie, většinou jej zajímají i zbraně. A jsou i tací, kterým se líbí už jen i ty tvary všech těch devítek 1911, tanků, APC atd... Ermey je skvělým průvodcem a neumím si představit lepšího ,,dědečka, který nikdy nedospěl'' (jen bych nechtěl bojovat s jeho starou) které se bojí on sám ! .-)) Místy je to mírně nepřesné, ale zase je to děláno s nadsázkou a humorem. A mimochodem, hádejte kdo byl ten drsnej serža ve výcvikovém táboře v Kubrickově famózní Full metal jacket? Ano.. správně.. R. Lee. Ermey ! Za mně je to jednoznačně na 4 zásobníky ! * * * * ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dokument o fungovaní zbraní. Tie, ktoré tu sú prezentované sú spracované dosť dobre, chýbajú mi tu však mnohé, toto sú len základné. Tá zanietenosť je niekedy až k smiechu, ale vidno, že sa tú tému snažia odľahčiť. Celkom fajn program, jeden z tých fakt dobrých, z ktorého si niečo aj odnesiete, či sa o danú problematiku zaujímate alebo nie. ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument pro milovníky zbraní, kde se popisuje vývoj zbraní od historie po současnost a jejich účinky na cíl (většinou nebohé bezbranné melouny, flašky s vodou apod.). Celkem je 13 dílů po cca 45 minutách (1. děla, 2. kulomety I., 3. tanky, 4. pistole, 5. helikoptéry, 6. obrněná vozidla, 7. brokovnice, 8. rakety a spol., 9. luk, kuše, kopí, meč, 10-11. pušky, 12. kulomety II., 13. likvidace opevnění). Průvodce dokumentem je huhňající "drsňák" s nábojema v uších místo ucpávek:oD ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky zbraní (pro mě) asi povinnost, pro ty, co to zajímá, a chtějí se dovědět více z historie zbraní, tak směle do toho. 80% ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Ermey to se zbraněmi umí a rád to předvádí. Komentuje zábavně, nebojí se udělat si ze sebe srandu a evidentně ho to baví. Dá se získat i celkem dobré kvantům informací pro úplné neznalce. Mě to baví a většinu diváků myslím bude taky. S pozdravem místním pacifistům 100 %. ()

s.n.d 

všechny recenze uživatele

nyní cituji: "spousta lidí si myslí že nenávidím melouny, ale když chcete něco sníst, musíte to nejdřív zabít" Průvodce pořadu může na zarytého pacifistu působit jako militantní hovado nic méně seriál je vtipný a R.Lee Ermey dokáže shodit sám sebe i to co uvádí. ()

OwlOfThebes 

všechny recenze uživatele

Zábavný dokument o zbraních, napěchovaný stoprocentním jižanstvím a americkým patriotismem v podání R. Lee "Gunnyho" Ermeyho. Trochu zamrzí téměř úplné ignorování zbraní východního bloku, zejména v třetím díle o tancích . Naštěstí v pozdějších epizodách aspoň na Kalašnikova a pár dalších kousků došlo. ()

HectorHagman 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál spíše pro ne uplně do zbraní zainteresované lidi který hodně nadržuje americké zbrojní produkci a často je v detailech nepřesný.......ovšem je naprosto zábavně podaný a odlehčený Ermey je frajer:-) P.S.: Rád bych se zeptal kokůtků jako einorean proč když nemáš rád zbraně tak se díváš na seriál o nich?jen proto abys mohl nasolit odpad?a vyděls to vůbec nebo sis jen přečetl o čem to je a odsoudil?to dokazuje jakej ses ubožák. ()

Reklama

Reklama