Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evropa dnes je cyklus převzatých pořadů z různých zdrojů, reflektujících současné problémy celé Evropy a EU, nebo specifičnost jejích regionů. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

juta 

všechny recenze uživatele

Konzumní společnost? Ne, díky! Víte, tohle mě taky rozčiluje, kolik se toho jen tak vyhodí. Dnešní trh je přehlcený a nejradši bych ty všemožné supermarkety pozavíral a nechal jen malé obchůdky na vesnicích. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Více dílný dokumentární seriál zabývající se různou problematikou EU. Například já jsem viděl díl o imigrantech pokoušející se dostat do Evropy. Samotné téma nebylo moc rozvětveno, ale řeklo se pár zajímavostí a hlavně, ukázali lidi, kteří se pokouší imigrovat, pokouší se o získání občanství a další jejich problémy kterými musí procházet. Ukazovali je jako lidi, né jako něco pod názvem imigrant. .. Takže škoda, že se o této problematice dnešní Evropy neudělalo více dílů a nešlo se více do hloubky. .... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Hluchá místa pořadu se střídají s těmi lepšími. Takže takový lepší průměr. Určiutě ale užitečné. ()

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen dva díly, takže hodnocení je dost zkreslený. Díl ohledně srbské Srebrenici nicméně velmi poučnej, i když dosti jednostrannej. ()

Reklama

Reklama