Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evropa dnes je cyklus převzatých pořadů z různých zdrojů, reflektujících současné problémy celé Evropy a EU, nebo specifičnost jejích regionů. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen dva díly, takže hodnocení je dost zkreslený. Díl ohledně srbské Srebrenici nicméně velmi poučnej, i když dosti jednostrannej. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Konzumní společnost? Ne, díky! Víte, tohle mě taky rozčiluje, kolik se toho jen tak vyhodí. Dnešní trh je přehlcený a nejradši bych ty všemožné supermarkety pozavíral a nechal jen malé obchůdky na vesnicích. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Více dílný dokumentární seriál zabývající se různou problematikou EU. Například já jsem viděl díl o imigrantech pokoušející se dostat do Evropy. Samotné téma nebylo moc rozvětveno, ale řeklo se pár zajímavostí a hlavně, ukázali lidi, kteří se pokouší imigrovat, pokouší se o získání občanství a další jejich problémy kterými musí procházet. Ukazovali je jako lidi, né jako něco pod názvem imigrant. .. Takže škoda, že se o této problematice dnešní Evropy neudělalo více dílů a nešlo se více do hloubky. .... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Hluchá místa pořadu se střídají s těmi lepšími. Takže takový lepší průměr. Určiutě ale užitečné. ()

Reklama

Reklama