Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Způsob jak Američanům donést zajímavé informace všeho druhu a nebudou se cítit jako ve škole? Mistři zastavárny jsou povedená hraná reality show, u které se dá pobavit i něco zjistit. Společně s Válkou skladů,která je více agresivní i v obsazení, jde o standard posledních let. Ps: v LV jsem se u nich byl i podívat,je sranda,jak malý obchod to je a kolik lidí se tam chodí jen dívat nebo kupovat merch. I to ukazuje na slávu, kterou získali (a moc je tam už nepotkáte). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"2.000 dolarů je mnohem míň, než jsem chtěl, ale je to lepší než nic, takže jsem spokojený." Opravdu? Poslouchají se ti lidi vůbec? A neexistuje ve městě ještě jiná zastavárna, kde by třeba dostali víc? Asi neexistuje. Já bych tedy pánům zastavárníkům neprodal ani úředně ověřený podpis Járy Cimrmana, ale občas se při souboji s večeří mrknu na to, jak se zkoumá původ věci a jak se lidi nechávají nadšeně okrádat. Alespoň je to poučné. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Občas poučné, někdy vtipné a zhusta vykonstruované chvilky z jednoho vegaského frcu. Mám dva dotazy. Kdo udělá odhad Chumleeho a kde je Zed..? ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pobaví, poučí, niekedy prekvapí. Hlavne je to výstižné, no niekedy moc teatrálne a predvídateľné. ale inak fajn. 80%. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle pořad jsem se dříve díval docela pravidelně. Člověk někdy až žasne, jaké klenoty mají lidé doma a nejvíc mě na Mistrech zastavárny baví, že se pokaždé dozvím něco nového. Spousta informací např. o zbraních autech či třeba automatech na žvýkačky. Rick a Stařík mají obrovský přehled a Chumlee je zde vyloženě pro pobavení. Zábavný formát. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jsme naprosto slušní lidé a typičtí podnikatelé, proto můžeme na kameru ukázat, jak od senilního starce nad hrobem vykoupíme něco, o čem mu nablijeme, že se jedná o totální shit. To jsme lidumilní, čumíš Ameriko, co? A pak to bouchnem za stonásobek, protože kšeft se musí točit, jinak se zadrhnou kapitalistická kolečka. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Až mě jednou přestane bavit manželka, odnesu ji Chumleemu a budu historicky první, kdo naopak zaplatí, aby se své věci zbavil.. Jo, je to všechno dopředu připravené a inscenované (je to reality show, ne realita) a ano, zákazníci jsou veřejně krásně oškubávání (je to ale zastavárna, ne chcete být milionářem), ale je tak zábavné to sledovat, že kdybych si mohl vybrat, co chci v životě dělat, na prvním místě by byla spolupráce s touhle vypečenou partičkou a až na druhém degustace nových výrobků českých pivovarů. Princip je sice pořád stejný, ale každý díl nabízí vtipnou a v závěru vypointovanou epizodku kolem nákupu nebo rodinného konfliktu, divák se dozví hodně zajímavého převážně z americké historie a všechny čtyři hlavní postavy tak nějak přirostou k srdci. Když nemám na dvacet minut co dělat, už nepouštím Simpsonovi, ale Pawn Stars. Chumleeho dabing je pak genialita sama o sobě.. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle je věc od History HD, na kterou když narazím tak od ní neodejdu. Pod pojmem reality show si představuji trochu něco jiného ale to neva. Díky kamerám můžeme nahlédnout do zastavárny, kterou vlastní rodinka pěkně vypasených Amíků. Lidé k nim chodí s tím co našli doma na půdě, v garáži či když nějakou tu zajímavou věcičku chtějí zpeněžit. Ono se povětšinou jedná o starožitnosti. Amíci to mají supr v tom, že pro ně je věc stará 100 let pořádná starožitnost. To s čím by se naši starožitníci asi nezabývali se tady kupuje a zastavuje. Hoši jsou při nákupu drsní. Z odhadované ceny předmětu vždy nabídnou prodejci maximálně polovinu. Přesto je mnoho těch co prodají hodně pod cenou což nechápu. Nevím jetli je to jen kalkul pro TV (třeba je to jinak) ale líbí se mi, že Rick Harrison do krámu nebere nic na čem jsou nacistické symboly a hákové kříže. Už jsem si toho všiml několikrát v několika dílech a to se zrovna nemusí jednad o odznaky a vyznamenání ale jen pouhé album fotek z olympiády v Berlíně z roku 1936... Ale jak říkám, možná je to jen takové pozlátko pro čestného amerického diváka. Možná že po vypnutí kamery Rick rychle volá odmítnuté zpět a handlujou se o cenu. Ono o prachy jde až na prvním místě a v bazáčí obzvlášť (sám jsem tam chvilku dělal) a bohužel pravé nacistické věci jsou stále v kurzu. --- Dobrej nápad o dění v zastavárně natočit reality TV. A člověk se o leckerém předmětu i něco dozví a poučí se tak. * * * * ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Extra prehliadka amerických hochštaplerov, floutkov, vychcálkov a rôznych iných exotov. Ale pobaví a z histórie aj trochu poučí. Tiež to v istých momentoch odkrýva zaujímavé detaily súčasného i minulého amerického spôsobu života a myslenia. 70/100 ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vím, že jsou ty aukce (aspoň většina z nich) předem domluvený. Vím, že spousta těch věcí je prostě nahraná na kameru. Ale who fuckin' cares, když je to jako celek slušně návykový, edukativní (fuckt), ale hlavně děsně zábavný. Aneb to pozitivní, co mi ta karanténní doba přinesla. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spíš než ti „vořeši“ co v této show účinkují a jsou považováni za hvězdy, mě tento pořad zaujal nabídkou jednotlivých předmětů, které chtěli lidi prodat. Ve většině případů šlo totiž opravdu o zajímavé kousky a mnohdy jsem nechápal, proč to prodali i dost pod cenou. Jasně jelo se podle nějakého scénáře a někdo mohl být v opravdu svízelné situaci, ale…U Chumleeho mi bylo hned jasné, že musel jet těžce na drogách, protože takovou „kreaturu“ prostě nevymyslíš… ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Na poli (pseudo)antikvářských reality show naprostá špička.. Nahrané, předem domluvené, vyšperkované tím opovrženímhodným, leč očekávaným, podnikatelským hyenismusmem Harrisonových krimi hochů.. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela cool seriál. Sice na to nekoukám od začátku, ale ty poslední série jsou zábavné. Některý ty předměty, co tam lidi nosí jsou hodně zajímavý. Na druhou stranu u jiných si říkám, že tohle si normální člověk přece nemůže koupit a ještě za tu cenu :-) Hlavní trio a jejich vzájemné slovní přestřelky a naschvály jsou taky fajn :-) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Poté, co jsem shlédl Hardcore Pawn, a Hardcore Pawn: Chicago jsem navýšil hodnocení tohoto TV-pořadu na 5*. Oceňuji, že tam předměty představují, zvou si odborníky, odehraje se tam několik obchodů za díl a vidíme kolik na tom případně vydělají či prodělají. Vše se točí výhradně kolem vydělávání peněz a negociace. Žádné reality-tv blbosti okolo, jako to je u Hardcore Pawn, teď si toho cením více. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Jednohubky z produkcie HistoryChannel ktoré nemôžu nikoho uraziť. Radšej by som však videl tuzemskú čiernobielu (a asi viac do čierna) odnož relácie s podtitulom "Čo dnes Dežo šlohol?" či "Čo sa dá z domu spenažiť, lebo do dávok ďaleko". Doba je však ťažká aj v Amerike, tak sa ľudia húfne hrnú do bazárov aby strelili rodinné klenoty či kdejaké povalové ležiaky. Máte doma nachcané vo fľaši od samotného Lincolna alebo fotku z Hitlerovej kolonoskopie? To všetko má svoju cenu. Samozrejme nižšiu než si myslíte. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak můžou vydýchat toho kreténa Chumleeho. Takhle tupej degen by u nás ve firmě jezdil maximálně s paleťákem. Ale vlastně jo, dyť u Ricka je na prvním místě rodina, takže to vlastně chápu. Ovšem až se po staroušovi odporoučí i Rick, tak to půjde nejspíš do kytek. Páč Corey je zase idiotský ignorant. ()

Reklama

Reklama