Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Seattlu řádí sériový vrah, který rituálně vraždí tanečnice, které se nápadně podobají nové policistce Sarah Montgomery (Sarah Lind). Po zadržení sériového vraha tým věří, že je případ uzavřen. Záhy se však objeví další mrtvá žena, u které modus operandi odpovídá zadrženému sériovému vrahovi. Elijah Kane (Steven Seagal) se tak se svým týmem znovu pouští do pátrání po nebezpečném násilníkovi, aniž by tušili, že vrah si za další oběť vybral Sarah. (rublik05)

(více)

Diskuze

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

sniper18: Tak snad to dopadne dobře. A v tý věznici může být dost soubojů. Doufám, že budou i přehledně natočené přestřelky, nějaký ten výbuch a bude to dobrý.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

mzss1: Rozpočtu by som sa ani nebál, pochybujem, že to pod tých 10 mil klesne a navyše ak sa bude väčšina filmu odohrávať vo väznici, v čo dúfam, tak ho ani až tak moc netreba. Hlavne nech záporáci nie sú trápni, čo zatiaľ vyzerá, že nebudú a nech je tam čo najviac poctivej akcie. Ak tento potenciál na správne akčné béčko pokazia, tak už neviem, čo by všetci zúčastnení chceli.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

sniper18:  Taky záleží na rozpočtu, ale myslím si, že to neklesne pod 10mil.USD a prostředí taky snad bude lepší.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

mzss1: Ja zase tomu filmu verím. Jasné, že nejaký hit to nebude, ale v rámci jeho súčasnej tvorby očakávam jeden z jeho najlepších filmov. A Seagal tam má aj súboj s Austinom, ktorý vyhrá, tak dúfam, že si na ňom aspoň trochu dajú záležať.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

sniper18: No já zatím viděl jen Dark Vengeance a Brotherhood , tak jsem zvědavý na další. Ale též si myslím, že by bylo lepší kdyby Seagal točil spéše filmy. Ale mám strach, že Maximum Conviction se nepovede. Ale zase to vypada na trochu lepší příběh a navíc tam bude hrát Austin, tak uvidíme.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

mzss1: Ja tiež po skončení seriálu upravím hodnotenie a aj komentár. Tie prvé dva, teda Deadly crossing a Street wars ma nebavili, Dark vengance už bolo trochu lepšie, ale stále nič moc, Brotherhood už konečne malo aj nejaký dej, ktorý ma aj celkom bavil a Lethal justice sa mi už celkovo páčilo, tomu by som dal aj tie 4*. Toto zatiaľ posledné Urban warfare pôsobí tiež dobre, ešte som zvedavý na druhý diel a ani ten úplne posledný Payback nevyzerá najhoršie. Takže nakoniec tento seriál nie je až tak zlý, ale som si spočiatku myslel. Ale aj tak chcem radšej filmy, tie sú predsa len lepšie.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

sniper18: Jasně , Dark Vengeance už vubec nebyl akční a soubojů málo , ale přesto jsem to bral jako kriminálku s dobrým týmem vyšetřovacím. Tak jsem dal s nadhledem 4*. Jinač by si to zasloužilo poctivé 3.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

mzss1: Ja robím to isté. Dúfam, že dnes už bude hrať druhý diel Urban warfare, keďže minule nebol.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

sniper18: Už to vím, stahuju si to ve sloveským dabingu :)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

mzss1: Keďže to má dabing, tak titulky pravdepodobne ani nikto robiť nebude.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Mám dotaz - české , či slovenské titulky se nedají sehnat k seriálu : True justice ??

George Stobbart

George Stobbart (hodnocení, recenze)

Ondrej1115: pravdu mas. ale v niektorych krajinach to postupne vychadza ako "samostatne" dvd filmy (spojene 2 diely) a konkretne tento ma na imdb aj vlastnu zlozku, tak sa to zrejme preto preklopilo aj sem.. inac to samozrejme spada pod True Justice.

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Nie je to nejaka blbost ? však to je 3 a 4 čast Tru Justice(stražca spravodlivosti) a nie film

Reklama

Reklama