Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Seattlu řádí sériový vrah, který rituálně vraždí tanečnice, které se nápadně podobají nové policistce Sarah Montgomery (Sarah Lind). Po zadržení sériového vraha tým věří, že je případ uzavřen. Záhy se však objeví další mrtvá žena, u které modus operandi odpovídá zadrženému sériovému vrahovi. Elijah Kane (Steven Seagal) se tak se svým týmem znovu pouští do pátrání po nebezpečném násilníkovi, aniž by tušili, že vrah si za další oběť vybral Sarah. (rublik05)

(více)

Recenze (18)

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se otylý Štefan rozhodne, že se převalí na nějakého sériového vraha, je s ním dozajista ámen! S prasečí trpělivostí a obvyklým stojickým výrazem po něm jde tohle obézní komando tak dlouho, dokud náš milý masoun na vlastní kůži nepocítí jeho porážkovou váhu. Ač se jedná o policejní telenovelu, je to proti Štefanovým "velkolepým" bulharským blokbástrum hotový skvost a malinkaté, bezvýznamné plus před tím, než kvůli problémům s pohybem pověsí "filmařinu" úplně na hák a začne profesionálně vyčmuchávat lanýže. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Udivuje ma, že tým ospravedlňuješ vraždu.“ Príbehovo celkom osviežujúca seagalovka, v ktorej Steven zasa vedie tím mladých úch, ktoré po ranu nejdú ďaleko, ale je to ladené skôr do serial killer. Čo bol aj Bleskový muž (1996), ale ten v skutočnosti len klamal telom a nakoniec bol o niečom inom. Dark Vengeance je naozaj o sériovom vrahovi resp. rovno o... ale OK, dnes nespoilerujem. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z príbehov seriálu True Justice, resp. Southern Justice, ktorému sa dostalo samostatného imdb a teda následne aj csfd zaradenia, keďže sa seriál v niektorých krajinách neobjavuje ako seriál, ale ako jednotlivo vydávané DVD filmy, spojené z tematických dvojdielov. Štýlovo ide o policajné kúsky zo staršej školy (bitky, naháňačky, pátračky + neohrozený Seagal), bez nejakých výraznejších efektov, či technického rozptyľovania, ale so skvelou, modernou vizuálnou stránkou a pohodovým plynutím deja. Segment "Dark Vengeance" patrí k tým najlepším dielom a zaoberá sa prípadom sériového vraha barových tanečníc, ktorý začne terorizovať mesto a spôsobí v ňom menší chaos. Mňa to bavilo, rovnako ako aj celý seriál a myslím si, že Seagalovi fanúšikovia váhať nemusia. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku Sádlo pronese, že je time to fight a nastoupí do bitky který se i účastní, ale má jenom 30 vteřin. Zbytek filmu je celkem nudná nezajímavá detektivka kde je ještě pár menších fackovaných a jedna jakože přestřelka. Slabota. 20% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zviklat podobně jako já zdejším vysokým hodnocením. Steven se po lepším Dangerous Man opět vytasil s kravinou, která dává smysl asi jako nízké ceny za bankovní poplatky. Příběh rozpoustá hned několik dějových rovin a jen tak jakoby mimochodem Steven taky zatkne dva lumpy, kteří si hrají na sériové vrahy žen. Dívky, které jsou omámené drogama vždy zapomenou že vlastní něco jako mobilní telefon, přestože vědí že v okolí řádí vrah. Jinak vám tedy povím že pracovat ve stiptýzovém baru, kde není majiteli vůbec divné že se mu vždy jedna blonďatá dívka přes noc ztratí, bych tedy určitě nechtěl. Anebo bych si určitě přebarvil vlasy. Takhle ve městě nemohla na konci filmu zůstat jediná ucházející fešanda. Nevím jak ostatní, ale mě Steven zase jednou potěšil, že netřeba při sledování jeho filmu namáhat mozek. PS: Soubojů děsivě málo, jen občas se do někoho jakoby mimochodem kopne. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Seagal už pár let recykluje náměty a stejně tak tomu je i u Dark Vengeance. Hlavními motivy jsou opět vraždy slečen z nočních klubů a asijská černá magie. A jelikož seriál True Justice u nás v evropských končinách neběží, tak nám vydává Steven ty nejlepší díly na DVD. Bohužel příběh je opět hloupý a v nejlepších momentech dosahuje maximálně kvalit slabšího dílu Kriminálky New York. Steven tak aspoň vsadil na sympatické herečky, které umí odvést pozornost od prázdných dialogů. Škoda taky, že nepřidal víc akce, kterou by alespoň částečně mohl kompenzovat kvalitu scénáře. No nic, u Stevena i po letech nic nového, tak snad někdy příště. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Steven se pokusil o thriller se sériovým vrahem. Mohlo to dopadnout samozřejmě hůř, ale i tak to není žádný hitparáda. Kupodivu jediný kdo je koukatelný je Steven, jinak ostatní jsou fakt děsní herci. Záporák je sice neskutečně slizskej, ale díky tomu vlastně víte kdo to je dřív než Stevenova parta. Na to, že to mělo 90 minut se to strašně vleklo, je to překombinované, místy hodně hloupé a po většinu času jen hloupé. Ale i tak, ve srovnání s rumunskými výlety to ještě ujde. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

žádný akční film, klasická kriminálka kde Seagal párkrát někoho propleskne. Příběh je jednoduchý a od začátku je jasný kdo vraždí ale dalo se to v pohodě dokoukat. Není to typická Seagalovina o samotáři který chodí, mstí, mlátí, zase chodí, mstí, mlátí...................chodí a mstí...... 30% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojení dvou epizod: „Black Magic“ a „Dark Vengeance: Part 2“. Vrah tanečnic z nočního klubu a používá u toho znaky černé magie. Námět sice není nezajímavý, ale v Seagalovském stylu tvorby této minisérie? Policejní strany jako že se teda něco děje, k tomu jsem tam nějaká vynucena rvačka pro Seagala, padouch je zachycen a můžeme jít do toho. Na závěr nám Steven Seagal prozradí svůj hudební talent a odkaz na svůj bluesový talent. A následně se děj přehoupne dál. Začátek sice nabývá dojmu nového případu, ale záhy se dozvíme, že se svým způsobem jedná o navázání případu předchozího. Je úžasné, jak je šéf Elijah Kane vždy pohotový a bez sebemenšího zapřemýšlení má vždy okamžitě na všechno plán. Inu, Seagalovka jak dělaná. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jeden ze nejlepších dílů, kde záporák stojí svojí slizkostí za to a Steven má svoje hádky s černym všivákem z jinýho oddělení, což si vyřešej po svym... Jo a závěrečný rozbitý sklo dveří tak k plusu. Steven se našel. ()

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Dosť dementné to bolo a tá jedna hviezdička je za vcelku dobrý casting. Takmer som dal dve, lebo sa mi zdalo, že Steven tentokrát hral takmer s chuťou, čo je zjav za posledných 15 rokov zriedkavý, mal by si svoje veci častejšie spoluprodukovať a akože písať, ako tu. Zmrvil si to svojimi lenivým údermi a hmatmi leňochoda, akoby nasilu vedenými ochabnutými tuko-svalmi a spomaleným mozgom, fackoval imaginárne muchy vo vzduchu okolo neho, Steven občas zasiahol protivníka dlaňou po krku. Lámanie kostí a pretáčanie kĺbov malo byť sprevádzané výraznejšími zvukovými efektami a emociálnejšou mimikou trpiacich, takéto neslané-nemastné súboje poslali tento šit ešte viac do šitu. ()

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľná, amatérska šialenosť. Otrasne trápny dej, chabé scény, nezvládnutá réžia, slabé herecké výkony, otrasný strih. Max 5%. ()

Luciaaas2 

všechny recenze uživatele

Super seriál a konečně Steven v roli, která mu sedla. Sice tu chybí napětí, ale Seagalovo charisma to hodně zachraňuje a scénář není úplně špatně napsaný. Vůbec netuším, co tady dělají lidé, že musí nadávat kripl atd. Pokud je to filmový fanda, tak ať hodnotí filmy a ne jen pro to, že někomu nesedí Seagal, Van Damme aj. a proto jde hned o odpad. Tokhle se nehodnotí filmy!!! ()

Jake.Hoyt 

všechny recenze uživatele

uz si ma nasral ty stevo jeden. taku sracku som uz dlho nevidel.. tvaris sa tam ako kokot a majster sveta dokopy ... 1 hviezda za tie sexycicky ()

Reklama

Reklama