Reklama

Reklama

Strážce spravedlnosti

(seriál)
  • Kanada Southern Justice (více)
Kanada / USA, (2011–2012), 19 h 30 min (Minutáž: 45–90 min)

Hrají:

Steven Seagal, J. Anthony Pena, Meghan Ory, Gil Bellows, Philip Cabrita, Byron Mann, Sarah Lind, Warren Christie, Adrian Holmes (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(15)

Elijah Kane (Steven Seagal) vedie tajnú policajnú jednotku, ktorá pôsobí v okolí Seattlu. Spoločne so svojou zástupkyňou Juliet a ďalšími troma členmi tímu – Masonom, Sarah, a Radnerom sa vydávajú do severozápadnej časti Spojených Štátov, aby sa stretli s nebezpečným zločincom. Bojujú s akoukoľvek kriminálnou aktivitou, ktorá sa v ich okolí objaví. Ich cieľ je jasný – dostať zločinca do rúk spravodlivosti. (TV Markíza)

(více)

Recenze uživatele Wacoslav1 k tomuto seriálu (3)

Strážce spravedlnosti (2010) 

Už si z toho moc nepamatuju. Dva jednotlivé díly tohohle seriálu tu mají dokonce samostatný profil, ale ty ostatní kupodivu ne. Každopádně z toho co si vybavuji a co jsem viděl to úplně na odpad není i když třeba díly jako Dark Vengeance nebo Blood Aley nic moc. Naproti tomu celkem ušel díl Death Riders který tu profil nemá. No vezmeme to jako celek a tak vyjde tenhle Seagal seroš na tu finální jednu hvězdici.15% ()

Dark Vengeance (2011) (S01E02) 

Na začátku Sádlo pronese, že je time to fight a nastoupí do bitky který se i účastní, ale má jenom 30 vteřin. Zbytek filmu je celkem nudná nezajímavá detektivka kde je ještě pár menších fackovaných a jedna jakože přestřelka. Slabota. 20% ()

Blood Alley (2012) (S02E02) 

Tak jsem se rozhodl poněkud upravit a rozšířit svůj původně velmi stručný komentář k tomuto veledílu. A navíc se musím přiznat, že napoprvé jsem z toho viděl jenom útržky, takže to vlastně z mojí strany bylo trochu nefér. Teď jsem se odhodlal shlédnou to celé a nemůžu si pomoct to aspoň trochu nerozebrat obzvlášť když je to takové úžasné dílko a v něm v hlavní roli poslední dobou naprosto neodolatelný Steven všechnomámvpíči Seagal. Tentokrát nám naservíruje tu pravou spravedlnost a po zásluze potrestá bezohledné obchodníky z lidskými orgány. No co si budeme povídat je to furt ta samá bída sádelník občas povolá svého dabéra do akce je tu docela dost přestřelek, ale všechny jsou takový děsně tuctový a nezáživný. No a konec mě rozsekal totálně kdy Seagal dospěl už do takový fáze, že se nejenom nepobije, ale už ani nejde do přestřelky a všechny pohodlně oddělá odstřelovačkou pěkně z dálky v klidu a v pohodě. Tak to upřímná gratulace, to bylo teda fakt cool... No a na úplném konci má proslov ke svým lidem o tom, že ještě neskončili, takže jim pravděpodobně naservíruje další úkol. No pokud by došli nápady ohledně na všechny seru a mám to totálně v prdeli stylu, může se mi Stevo ozvat a já helfnu klidně ze scénářem. V rámci postoupení na ještě vyšší level bych to viděl tak, že Seagal bude sedět v KFC cpát se cheeseburgery a po telefonu koordinovat svoje lidi co mají dělat. To není špatnej nápad nemyslíte? Aspoň je to něco co tu ještě nebylo. Takže abych to shrnul tohle je od začátku do konce jasně odpadní záležitost, ale za to, že jsem se několikrát (asi nechtěně) slušně pobavil a na konci se přesvědčil, že když už má našinec pocit, že víc se na to už srát nedá a je vyveden z omylu přihodím k dobru aspoň 10% ()

Reklama

Reklama