Reklama

Reklama

Strážce spravedlnosti

(seriál)
  • Kanada Southern Justice (více)
Kanada / USA, (2011–2012), 19 h 30 min (Minutáž: 45–90 min)

Hrají:

Steven Seagal, J. Anthony Pena, Meghan Ory, Gil Bellows, Philip Cabrita, Byron Mann, Sarah Lind, Warren Christie, Adrian Holmes (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(15)

Elijah Kane (Steven Seagal) vedie tajnú policajnú jednotku, ktorá pôsobí v okolí Seattlu. Spoločne so svojou zástupkyňou Juliet a ďalšími troma členmi tímu – Masonom, Sarah, a Radnerom sa vydávajú do severozápadnej časti Spojených Štátov, aby sa stretli s nebezpečným zločincom. Bojujú s akoukoľvek kriminálnou aktivitou, ktorá sa v ich okolí objaví. Ich cieľ je jasný – dostať zločinca do rúk spravodlivosti. (TV Markíza)

(více)

Recenze uživatele Xmilden k tomuto seriálu (1)

Dark Vengeance (2011) (S01E02) 

Nenechte se zviklat podobně jako já zdejším vysokým hodnocením. Steven se po lepším Dangerous Man opět vytasil s kravinou, která dává smysl asi jako nízké ceny za bankovní poplatky. Příběh rozpoustá hned několik dějových rovin a jen tak jakoby mimochodem Steven taky zatkne dva lumpy, kteří si hrají na sériové vrahy žen. Dívky, které jsou omámené drogama vždy zapomenou že vlastní něco jako mobilní telefon, přestože vědí že v okolí řádí vrah. Jinak vám tedy povím že pracovat ve stiptýzovém baru, kde není majiteli vůbec divné že se mu vždy jedna blonďatá dívka přes noc ztratí, bych tedy určitě nechtěl. Anebo bych si určitě přebarvil vlasy. Takhle ve městě nemohla na konci filmu zůstat jediná ucházející fešanda. Nevím jak ostatní, ale mě Steven zase jednou potěšil, že netřeba při sledování jeho filmu namáhat mozek. PS: Soubojů děsivě málo, jen občas se do někoho jakoby mimochodem kopne. ()

Reklama

Reklama