Reklama

Reklama

Sexy kočky z celého světa

(seriál)
  • USA Around the World in 80 Babes
všechny plakáty
Dokumentární / Pornografický
USA, 2008, 25 min

Obsahy(1)

Půvabné dívky Cara, Erica a Gabriela představí nejen města, ve kterých žijí, ale i krásu svých vnadných těl... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Naprostý televizní průměr kde zkrachovalé modelky hovoří o tom jak jsou krásné, mají skvělé pozadí a milují vlastní nahotu. Buďto jim ještě nedochází, že jsou céčkové nuly, které stejně nakonec budou píchat v pornu anebo v tom pornu píchají už teď. Stejně jako u podobných televizních braků podotýkám, pokud by bylo vidět až do kuchyně, jelo by se primárně na nahé těla a ne ty trapné kecy a provádění děsně "sexy" věcí (ukázka domova, hrnčířský kruh a pokus vyrobit hrníček), dalo by se říct, že pořad je to nenudící. Kameraman očividně nezná profesionalitu a všechny jeho záběry vypadají, jakoby jednou rukou točil a druhou si honil ptáka. "Mám skvělé prsa, už od mala je mám velké a všichni mi na ně koukají, miluji je, protože jsem se díky nim všude dostala. Oh můj bože nekoukejte mi na prsa, proboha nekoukejte už, hihihihi" 40% 17.08. 2010 ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Umí podat po svém zprávu o svých poznatcích o životě, a vedle toho občas ukáží i něco ze své materiální krásy.***Kolik žen jim závidí - odvahu, rychle vydělané peníze, a um, s kterým dokáží ty správné muže, správně zaujmout!***Proto tolik žen nesnáší kočky, protože kočky nejsou. Proto se nedívají na erotické filmy, protože kočky prostě nejsou.***(8.10.2010) ()

tom.cube odpad!

všechny recenze uživatele

Vypatlané rádoby krásky dělají hloupé věci a pronášejí hloupé řeči. Absolutně mi uniká smysl téhle pitominy... ()

Reklama

Reklama