Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenagerka Anna přijede domů z katolické školy, kde studuje, a zjistí, že ji její otec navždy opustil. Matka je zdrcena a omezí se pouze na společnost místního kněze, který je zároveň jejím přítelem z dětství. Anna lpí na svém dědečkovi. Zároveň se v její blízkosti vyskytuje mladík Pierre, který v Boha příliš nevěří. Anna se v přípravách na své biřmování musí vyrovnávat s touhou, která v ní k mladému muži začíná narůstat a otřese základy její víry v Boha. Touží se mu odevzdat tělem i duší, ale je na pochybách, zda se má zaslíbit Bohu nebo někomu jinému. (Ainy)

(více)

Recenze (4)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zvažovala jsem hodnocení mezi třemi hvězdičkami a čtyřmi ... určitě silný příběh, dobře a citlivě zpracovaný scénář. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Na to jak kratičká je stopáž jsem se málem unudil. Vleklé, nudné a nesympatické stejně jako hlavní hrdinka. Téma celkem zajímavé, ale asi takové, které osloví pouze určité lidi. A to já třeba jsem věřící a šlo to kompletně mimo mě. Jen ta holka byla non stop na facku. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rezier Katell Quillévere je pre mna neznamy pojem, film vsak na urovni. Scenar na urovni, zapletka a dialogy namakane, starucky Galabru na prahu 90 -ky sa este aj tu zjavil, hm : 72 % ()

Pevek2 

všechny recenze uživatele

Katell Quillevere je podle mne jeden z nejvyraznejsich talentu francouzske kinematografie. Un poison violent je elegantne natoceny film, ale sily predchoziho kratkeho filmu L´Imprudence (Neopatrnost) bohuzel nedosahuje. Trochu za to muze i lapsus v zobrazeni liturgie na uplnem vrcholu filmu. Jinak ale nenapadne odstinene postavy, ktere se perou s vlastnimi predstavami i temnymi strankami cely pribeh skvele tahnou a skvela je i pointa. ()

Reklama

Reklama