Reklama

Reklama

Vytí vlkodlaků: Znovuzrození

  • USA The Howling: Reborn (více)
všechny plakáty
Trailer

Will Kidman ve svých osmnácti letech zjišťuje, že jeho matka byla při porodu pokousána vlkodlakem a zemřela. Přesto ho ještě stačila porodit a Will je tedy napůl člověkem a napůl vlkodlakem. Nyní na prahu dospělosti si ale musí vybrat, na čí stranu se vlastně přikloní... (Nova Cinema)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 52%***TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// PLUS: vyvrcholení, přesněji poslední půlhodinka, Landon Liboiron dobře zahrál obě polohy a celkově zajímavý přerod z obyčejného studenta, Lindsay Shaw docela zaujme, i když trošku přehrává MÍNUS: méně známe tváře, hodně laciný rozjezd./// Shrnutí: Po letech se nám vrací průměrná hororová série na kterou se už skoro zapomnělo. Z počátku to vypadá hodně lacině a celkem nudně. Postupně to začne být zajímavé a v závěru lepší než by jste čekali. Efekty na dnešní dobu neohromí, ale ostudu nedělají. A ke konci se z filmu vyklube celkem koukatelná televizní podívaná. Pokud vám nevadí velká předvídatelnost a mnohokrát viděný scénář, budete myslím spokojeni./// PS: To že vlkodlaci žijí mezi námi je jasná věc (podle filmařů), já ovšem žádného zatím nepotkal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když v roce 1995 dopadl prozatím poslední sedmý díl Howling: New Moon Rising doslova katastrofálně, vypadalo to, že konečně dojde tato série zaslouženého odpočinku a kromě prvního Howlingu navždy upadne do hlubin zapomnění. Bohužel to netrvalo příliš dlouho a Joe Nimziki si na ní vzpomněl a rozhodl se jí vzkřísit. Ještě před natáčením se mluvilo o tom, že by mělo jít o remake původního filmu, ale díkybohu (a to nejsem věřící) se tak nestalo. Takže ve finále se z toho zrodilo jen další podprůměrné pokračování. Bohužel se tak stalo zrovna ve chvíli, kdy světem teenagerů otřásla vlna Twilight (mánie) a tento kousek se rozhodl na ní svést společně se zástupem sračkoidních následovníků. K mému zděšení jsem byl nucen sledovat první cca půlhodinu kýčovitou šablonu všech těch rádoby romanticky hororových filmů s kýčovitou zápletkou a nutným seznámením s hlavní dvojicí a jejich zrodu lásky. Poté co přetrpíme všechny ty letmé pohledy, doteky a náznaky šikany se konečně tvůrci začali věnovat „hororové“ podstatě svého díla. No to slovo (hororové) musíme brát hodně s rezervou. První útoky vlkodlaka jsou nám totiž nabídnuty jen z jeho pohledu a ve finále stejně nic pořádného k vidění není. Všichni by jsme v tu chvíli očekávali výrazné zlepšení samotné atmosféry, jenomže zdání klame. Mrtvol sice začalo přibývat a konečně uvidíme i vlkodlaky v celé jejich „kráse“, ale akční závěr byl spíše trapně úsměvný, nežli by jste si hrůzou zakrývali oči. Vlkodlačí souboje si totiž divák nemá možnost pořádně vychutnat a to hlavně díky chaotickému střihu a nepříliš povedeným maskám.Nicméně osmý díl určitě nepatří mezi nejhorší kousky této série. Viděl jsem ještě dva horší. 30% ()

Reklama

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

V takýchto chvíľach sa naozaj musím spýtať sám seba prečo to stále robím. Uvidím v názve filmu spomenutú nejakú obludu a napriek dlhoročným skúsenostiam s tonami takýchto sračiek som zvedavý a mrknem sa na to. No a potom už len hundrem a nadávam že ako mohol niekto natočiť takú sprostosť a tváriť sa pri tom úplne vážne. Howling je/bol jednou z mála klasík väčšinou príšerného vlkodlačieho žánru. Jeho neviemužkoľko pokračovaní je potom kolekcia naozaj šialených ( v najhoršom zmysle slova ) a k posratiu stupídnych WTF výmrdov, druhý neuveriteľnejší než ôsmy. Prišlo nové tisícročie a v ňom ako dobre vieme je len jeden spôsob ako podať vlkodlačiu tému mladej generácii, po Tvajlajtovsky. Vlkodlaci sú teda vo svojej ľudskej podobe banda nastajlovaných blbečkov hádžucich pózy ako z plagátu na opaľovací krém a melúci neustále čosi o loajalite k svorke a ako do nej zapadnúť. Počnúc týmto dielom by sa celá séria mala premenovať na kňučanie plkodlakov. Takže tu máme zasa tínedžerov s krízou identity, školský ples, romantické drísty a jedno temné rodinné tajomstvo. Jeho matka je totiž vlkodlak. Nuž,na záver nejaká tá akcička s pár slušnými zábermi, ale u mňa si tým od odpadu už nepomôže. Typická pseudohororová puberťácka telenovela dnešných dní, akurát že na rozdiel od Tvajlajtu kvôli tomuto nebude nikto mávať nad hlavou svojimi nohavičkami či tampónom. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Scéna s oknom je napríklad niečo, čo by sa v žiadnej z predchádzajúcich častí nemohlo objaviť. A finále je pomerne akčné, plné vlkolakov, ktorí nevyzerajú dobre, ale ani zle. Bohužiaľ, scenár rozhodne moderný nie je. Naopak, až ma zaskočilo, koľko klišé a zastaraných blbostí obsahuje, pričom tvorcovia ich evidentne myslia smrteľne vážne. Mne osobne síce sedia horory bez humoru, ale i tak som bol otrávený z toho, ako som musel pozerať smrteľne vážnu hlúposť s vlkolakmi-stredoškolákmi. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný horor? Původně jsem chtěl jít z hodnocením výš, to trvalo tak do první poloviny filmu. Pak se začali proměňovat vlkodlaci a bylo po srandě. Tipuji, že tvůrci se chtěli naprosto srovnat s původní sérií, ale nechápu proč. Nemám nic proti starším hororům ale při dnešních možnostech mohli být alespoň ty kostýmy lépe udělané. To, že to nebylo moc akční a víc jak polovinu filmu hlavní představitel mluvil sám se sebou a litoval se jaký je to chudáček, že je naprosto průměrný a ještě k tomu vlkodlak to bych přežil. Asi to tak tvůrci chtěli ale absenci jakéhokoli nového nápadu nebo efektů to asi ne. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama