Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přátelské setkání Marie Rottrové a jejích hostů. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Činčily s tímhle pořadem neřádem nemají sice nic do činění, leč ryze symboligicky jsou možná zviřátka čilá - ale smrdí. A ani se nakonec jeden nediví, že ta tušašká popkuktůra je dnes po dvaceti letech v takových smradlavých sračkách... %-( - - - - - Poprvé viděno v lehkém rauši po dvaceti letech 20.3.2013 na pozdněnoční >veřejnosrádní jebničce< , hodhodcení 34., komentář zde činný coby čtverácky čtvrtý - 20.3.2013) ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Pohoda s Marií Rottrovou. Záleží na výběru hostů. Osobně mám radši, když převládají pěvecká vystoupení Marie Rottrové. V Činčin se víc mluví. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem vánoční vydání z roku 1992 s Pilarkou, Ebenem či Kaiserem, ale absolutně mě to neoslovilo. Spousta vánočních písniček jsou sice fajn, ale ničím neohromí. Povídání také nemělo šanci zaujmout. Dvě hvězdy pouze za Marušku, Ebena a Ypsilonku. Třináctidílný hudebně-zábavný pořad z let 1992 - 1994. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Nic proti paní Rottrové (působí jako profesionální moderátorka), ale tohle je dost nuda. To lepší z nezáživného českého popíku, ale jinak nic. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Marie Rottrové to bude určitě milé setkání. Pro nás trochu mladší to může fungovat pouze jako rozšíření povědomí o českému šoubyznysu. ()

Reklama

Reklama