Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Velmi černý humor a satira na politická a celospolečenská i úzce televizní témata v podání Petra Čtvrtníčka, Davida Vávry a Milana Šteindlera. (Česká televize)

Recenze (17)

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické -5* pokračování bez Feniče stále stojí za pozornost a minimálně se vyrovná předchozích dílům. Pokračují v kvalitní satiře, která tu v dnešní době tolik chybí a nevím o ničem co by se jí teď vyrovnalo ... bohužel. Proto si je občas rád dám znovu. Naštěstí všechny díly se dají najít na YouTube. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tady v komentářích, podobně jako u historických předávání Českých lvů, je patrná určitá paměťová demence, neboť právě tyto poslední díly, často zaměňované se samotnou Českou sodou, jsou to zdaleka nejlepší, nejkoncentrákovanější, co Čtvrtníček a spol nabídli a rovněž také to, kde šli snad nejdále za hranu. A mělo to celkem jednoduchý důvod. Zatímco Česká soda byl obzvláště zpočátku relativně pravidelný pořad (a v porovnání s budoucností v prvních dílech také dost slabý), tyhle poslední díly byly koncentrátem nápadů obvykle za celý rok. Rovněž také pokročila technika, takže ony fejkové rozhovory nebyly řešené jen střihem, ale i dalšími triky. Alles Gute nabralo také znatelné zlepšení (často je dost velkolepé), začal v něm vystupovat i samotný Čtvrtníček a získalo tak mnohem lepší propojení se zbytkem show a nebyl to tak jen často trochu rozporuplný přílepek, jako v České sodě. Zde to naopak bývá vrchol celého dílu. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Parodovat je vděčné. Jenže když se to nepovede, propast trapnosti je o to hlubší. Když se to ale zase umí a autoři se nebojí říznout hluboko, tak je to paráda - jako tady. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Čistě jako silvestrovský pořad jednoznačně za pět hvězd, ale „objektivně“ je na místě střídmost. Na hodnocení nemá vliv hořkosladká skutečnost, že až moje generace vymře, bude s ní pohřbena i většina sodařských fórů (a všechny drobné narážky). Už teď si u některých sotva vzpomínám, o co šlo. Na druhé straně reklamu na prací prášek v koncentráku jsem náležitě (a obousměrně) docenil až teď. Úplně nejvíc je senátor Benda (Pán buď milostiv jeho duši) s cimbálem. Proroctví: Miloš Zeman obviněn z plánů na rozvracení republiky (mrk mrk). ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Parodovat cokoli je snadné! Není k tomu zapotřebí toho moc umět....Jedni se parodií na pořad, který má dost lidi spjato s jistým obdobím v jejich životě, baví, jiní přepínají. Dnešní dospívající už nechápou ani jedno ani druhé. tedy ani proč se vysílal pořad spřátelených zemí, ani proč se někdo směje něčemu z roku 1999. Inu čas se nedá zastavit a tak dospívají pomalu ti, co už neví co to byl rok 1999, a zdejší pokusy o zábavu.*** (19.10.2010) ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Soda sice už trochu vyprchala, ale jako osvědčené projímadlo pořád ještě dokáže spolehlivě zkazit zbytek večera ;-o ... Naja, also: Prosit und Alles Gute! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníček dělá to, co umí. Paroduje. A to je určitě dobře. Otázka je, jestli je to na nějaký dlohodobější pořad. Já si to nemyslím. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Vtipy, které dnes už nikdo moc nepochopí. A ti co je nechápou většinou ani nevěří, že si někdo mohl tolik dovolit a nesedí. S republikou to jde z kopce, ale díky těmto pánům se u toho můžeme alespoň zasmát. ()

Thovt 

všechny recenze uživatele

Lepší než původní Česká soda, i když parodie na dobové reklamy si už dnes moc nových obdivovatelů nezískají. A ta sbírka nehereckých exotů, kde je proboha Čtvrtíček shrastil? ()

Diego75 

všechny recenze uživatele

Česká soda obsahovala více legendárních scének, ale i tohle pokračování ode mě získává plný počet hvězdiček, protože i tady jsou geniální hlášky. - "U většího balení umělohmotný SSáček zdarma". ()

Spike86 

všechny recenze uživatele

Obsahuje nejen některé převzaté scénky z České sody - Alles Gute a různé parodie na reklamy a pořady ČT. Napalmex je boží :-D ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Ač je to v podstatě Česká soda, tohle pokračování mi přijde ještě lepší než ČS! Některé scénky doslova legendární! ()

Reklama

Reklama