Reklama

Reklama

Když je v Praze abnormální hic

(pořad)
Hudební / Talk-show
Československo, 1976, 35 min

Obsahy(1)

Letní písničky a vyprávění Ivana Mládka a jeho přátel. V letním horku se Ivan Mládek se svými přáteli sešel na koupališti, aby si zazpívali oblíbené písničky a pobavili všechny přítomné. Uslyšíte řadu dnes již legendárních a zlidovělých písní Ivana Mládka, které budou proloženy humorným vyprávěním a také několika osvěžujícími skeči. A proto se jistě u svých obrazovek pobavíte i v případě, že by byl v Praze abnormální hic. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zlatá éra Banjo Bandu, "Hic" hodnotím stejně jako o dva roky mladší pořad Přineste si židli a patrně nejvíce budu vzpomínat na rozhovor(y) s Ivo Pešákem, který otázku nečekal a kterému se nejvíce líbil parník (ve skutečnosti vor). ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

To to letí. Všichni mají vlasy, chybí jim břicha a jsou roztomile mladí a zachovalí. 1) Tehdy naprostá bomba, dnes pěkné a vtipné písničky. Hvězdičky jsou za vizuální ztvárnění songů, písničky samy by dostaly hvězdiček alespoň deset._____ 2) Banjo Band hraje Ježkovy Tři strážníky._____34letý Ivan Mládek se představuje i jako výtvarník._____ 3) Krátké rozhovory mezi songy jsou vtipné (Hanzlík, Holý) a spoluutvářejí parádní atmosféru celého pořadu._____ 4) Zaujal mě rozhovor s 32letým Ivo Pešákem, kdy po správné odpovědi mu Mládek vloží do úst kostku cukru. Možná by tato praxe pomohla zkvalitnit rozhovory v dnešních televizích, zvláště s politiky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Banjo Band byl, je a navždy bude legendou a společně s ním i všichni jeho členové, z nichž někteří již nejsou mezi námi. Tenhle okolo půlhodiny trvající pořad od přírodního koupaliště okořenil Ivan Mládek a jeho parta dnes již kultovními písničkami, humornými „scénkami“ a rozhovory. Posluchači a diváci se pobavili, kluci si užili do sytosti i vody a srandy – no a Róza tržby. Jan Bošina měl velmi zajímavý hlas, Gerendáš frajer – nemotorný Pešák a jeho parník, Mládek pádlující banjem, holky v plavkách – prostě pohodová odpočinková záležitost… ()

otík 

všechny recenze uživatele

Milý hudební pořad s Ivanem Mládkem a jeho Banjo Bandem z pražské plovárny, kde hrají a zpívají pro její návštěvníky. Zároveň Mládek přidá pohádku o Perníkové chaloupce a pár svých typických rozhovorů s Ivo Pešákem a dalšími svými hosty. Povedený hudebně zábavný pořad s minutáží tak akorát. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama