Reklama

Reklama

Avenged Sevenfold: Live in the L.B.C. & Diamonds in the Rough

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2008

Režie:

Rafa Alcantra

Kamera:

Rafa Alcantra

Obsahy(1)

Koncert americké metalové skupiny Avenged Sevenfold.

01. Critical Aclaim
02. Second Heartbeat
03. Afterlife
04. Beast and the Harlot
05. Scream
06. Seize the Day
07. Walk
08. Bat country
09. Almost Easy
10. Gunslinger
11. Unholy Confessions
12. A little piece of Heaven (movieband)

Recenze (20)

Satan 

všechny recenze uživatele

R.I.P. Rev...tohohle týpka nahradit je zhola nemožné. Btw cool nápad s vířivkou a M. Shadows má neskutečný postřeh :) Cover Walk odzpívaný jedním z fanoušků považuju za hřeb koncertu. Postupem času se zdá koncert příliš krátký (+ moc songů z nového alba na úkor starších pecek) a vyloženě nasere zkrácený Second Heartbeat, ale tak to už je život... ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Čistá esence moderní kytarové hudby v podání jedné z nejpovolanějších kapel současnosti. Jediným problémem tak může být relativně krátká stopáž. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Kurevsky nadupaný koncert! Critical Aclaim to rozjel svou energičností, která gradovala s každou nastávající písní. Second Heartbeat spolu s Gunslingerem, A little piece of heaven a písní Afterlife mě totálně odrovnalo a dohnalo málem k srdeční zástavě. Kamera fungovala, tak dobře, že jsem si připadal, jako bych byl přímo na Long Beach a sledoval celý koncert naživo. Chlapi z A7 jsou neskutečně sympatičtí a po čertech výborní hudebníci. Škoda Reva. Na tomhle koncertě si asi naposled zahrál. Vyřádil se, ale sakra dobře. Jeho bicí mi budou dlouho doznívat v uších. Joey Jordison od Slipknotů má u mě rovnocenného protivníka/bubeníka v jeho podobě. Budiž mu země lehká. Říká se, že každý člověk bude mít ráj sobě samému přizpůsobený. Doufám, že ho v tom mojem metalovém nebi potkám. 98% ()

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

Tohle je nejlepší live vystoupení Avenged Sevenfold, které jsem viděl. Moc se mi líbí nejen ty písničky, ale i hlášky Matta Shadowse, doprovodná videoprojekce a hlavně um všech členů kapely předvést vynikající show, na kterou se jen tak nezapomíná! ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Počáteční Critical Acclaim mě překvapivě moc nenavnadil, ale Second Heartbeat (byť bohužel zkrácený) už to rozjel ve velkém. Je škoda, že koncert byl nakonec tak krátký, protože tohle mělo všechno. Efekty, skvělý zvuk, šikovnou práci s kamerou a především pak entuziasmus A7X, na nichž byl vidět neskutečný zápal. Scream a Seize the Day za mě (možná překvapivě) nejlepší, které byly navíc následovány příjemným coverem Walk, který fanoušek úžasně zvládl - a zároveň mě příjemně překvapilo, jak si M. Shadows užíval fanouškovy výzvy ke vstupu do písničky. Ukázalo se, že A7X jsou neskutečně sympatičtí kluci, na jejichž další návštěvu ČR se moc těším. Jen mě mrzí, že už u toho nemůže být The Rev. Obrovská ztráta nejen pro kapelu, ale také pro celý metalový svět. Nejvíc je to vidět na tom smutném faktu, kolik písniček A7X stojí na extrémních bicích. PS: Synyster Gates je bůh! ()

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Nejlepší koncert, co jsem kdy viděl. Avenged Sevenfold zní jako jedna z mála skupin na živo líp, než ve studiu. Tohle mistrovské dílo mě asi nikdy neomrzí, a vždycky si ho rád pustim znova a znova. Jimmy ''The Rev'' Sulivan je absolutně nenahraditelný, bez něj to už nikdy nebude jako dřív. R.I.P. Avenged Sevenfold foREVer! 98% ()

goniss 

všechny recenze uživatele

O tom že jsou dobří v metalovém světě žádná. Jsou prostě skvělí, úžasní. Rev je bůh a Synyster je magor, protože naučit se jeho sola zvladne jenom další magor :D. Viděla jsem dost živáků v takové podobě,ale tohle je vážně jeden z nejlešpích, co jsem kdy viděla... a že jich bylo hodně... Ne prostě A7X,nemam slov. A to nemluvi o jejich klipech např. A Little Pieace of heaven, kdy mi tahle jejich 'spešl' nahravka připomina Tima Burtona a jeho animáče (Mrtvá nevěsta). Klobrc dole :) ()

Jan.Mlynar 

všechny recenze uživatele

Brzký vrchol jedný z nejnadanějších metalových kapel součastnosti. Bohužel jak Metallica přišla o Burtona a následně už nikdy nic lepšího než první tři alba nevydala, to samé se týká zesnutí Reva, bez něj odešel až moc velký kus kapely. ()

Xenon 

všechny recenze uživatele

A7X jsou pro mě nejlepší kapela, naprosto je zbožňuju. V Praze tento rok váleli taky neskutečně! A tenhle koncert je opravdu nářež!!! ()

Snathoras 

všechny recenze uživatele

Ou jééé to byl koncert jak má být...prostě EPICKÉ, dal bych cokoli za to, abych na něm mohl být...škoda, že cokoli není dost :/ ()

Billy.3 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších koncertů jaké jsem kdy viděl. Všichni členové kapely nám předvádí úžasnou show v čele s nezaměnitelným a jedinečným hlasem M. Shadowa, který zní živě snad ještě lépe než na CD. + neustálá ohnivá show + Cover Walk od legendy Pantera + bombardování hlavních postav spodním prádlem od ženské části publika = jednoznačný výsledek. ()

Jaffaro 

všechny recenze uživatele

Tak toto je úplná paráda. R.I.P. Rev. :( ...Dúfam že budú mať ešte spústu takých skvelých koncertov. Mimochodom album Nightmare sa im fakt podaril. Pecka ! A7x 4ewer ! ()

Dommie 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je celé toto jeden vrchol. Milujem túto kapelu a výkon, ktorý podali na tejto show, nemôže mať iné označenie ako brilantný. Videla som to nespočetne veľa krát a stále nemám dosť. ()

Wildchild8 

všechny recenze uživatele

Maximální zážitek, maximální kapela, R.I.P. REV !!! Pro fanoušky této kapely naprosto strhující vystoupení a naprostá nutnost tohle shlédnout. ()

dodusss 

všechny recenze uživatele

V skratke TAKTO vyzerá DVD z koncertu plné skvelej hudby, show na celkom fajn úrovni a celkoveho efefektu. Niekto proste vie ako predať svoju hudbu. ()

vanacom 

všechny recenze uživatele

Pokud patříte mezi fanoušky A7x tak tento koncert musíte vidět. Skvělá show se vším co k ní patří. Při vystoupení jednoho z fanoušků má koncert největší grády. The Rev bude chybět. Podle mě po M. Shadows největší ikona skupiny. ()

Reklama

Reklama