Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární skupinka zdravotníků je na své zpáteční cestě z bývalé Jugoslávie unesena a uvězněna neznámými cizinci. Od této chvíle zdravotní sestra Carol a její dva kolegové mohou jen s hrůzou přemýšlet o tom, co s nimi únosci plánují... (PetriK12)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Ja to proste nechápem. Po celé tie dlhé roky, keď vo filme niekoho naháňa auto, tak on nie aby bežal do strany, on beží rovno. A teraz, keď hlavná hrdinka uteká pomedzi kukuricu a v pätách jej je nasraný juhoš s kalašnikovom, a ona má takú šancu utiecť, ona nebude bežať do strany, kde ju nemá najmenšiu šancu nájsť, ona mu bude bežať v dráhe strely. A to ani nehovorím, že všade kde sa ocitla odkedy unikla z klietky, bola kopa nožov a skalpelov, a ona si samozrejme nikdy žiaden nezobrala. Takže preto nie štvrtá hviezda. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Téma únosu a věznění pro mě rozhodně není ideální představa o horroru/thrilleru, tenhle film ale přesto hodnotím kladně. Moc dobře se tu totiž pracovalo s námětem, který dlouho nechává spekulovat o tom, co se vlastně děje a kdo že si je proč vzal na paškál. Příjemné rozvrstvení děje neuvrhá vývoj do jednotvárnosti, čemuž napomáhají i příjemné detaily. Hlavně ale film nekončí úpadkem do žádné krvavé bizardnosti, ani nenutí chytat se v závěru za hlavu kvůli finální pointě. Napětí fungovalo na jedničku, takže nešetřeme hvězdami. Podobným thrillerem je Motel smrti. Alternativa: Motel smrti, Wolf Creek, Frontiere(s). ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velmi mě pobavilo "politicky korektní" mlžení kolem místa konání "ex-jugoslávie" je fakt nápad. První půlka mě svou neoriginální sterilností a tuctovostí i docela nudila, poslední dvacetiminutovka se však, hlavně díky Ivanu Franěkovi a jeho vytříbenému balkánskému dialektu, k němuž netřeba titulky ani dabing, však velice zaujala. Taková nevýrazná tuctovka. Nijak mě to neurazilo ale ani nějak moc nezaujalo. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra v naturálním horůrku, nebo spíše psycho thrilleru, kde jsou nejděsivější vlčáci a hooodně tlustá ženská. Teda já bych se už s podní nevyhrabal! Ale Zoé je dost sexy na to, aby se ze všech šlamastik dostala a ještě těm čecho-jugoslávcům natrhla prdel. Krátká stopáž je idální, nudit se nestihnete a mrazit vás bude na zádech častěji než ve špindlu na čtyřsedačce. 70% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

POZOR KOMENTÁR MÔŽE OBSAHOVAŤ SPOILERY! A boj o holý život a svoje vnútorné orgány sa môže začať.Prvá polovica veľmi vlažná,až som váhala či ďalej pokračovať,ale potom sa to od druhej polovice zlomilo a zvyšok si vypýtalo svoju daň v podobe dosť hustého a napínavého predfinále.Tí,ktorí majú fóbiu zo psov,by mali s týmto asi menší väčší problém,veď kto by aj nemal pred svorkou zúrivých beštií.Ľudí sa dá akokoľvek odrbať,ale psov neodrbeš.Mali by ste ich v zuboch skôr ako by ste napočítali 1-2-3.Ale kedže sa nachádzame vo filme,tu padli za obeť práve oni.Som rada za to kukuričné pole v samotnom závere,býva veľmi vdačným bojiskom v mnoha prípadoch.Je vari možné,že to prežije opäť žena?Asi sme predsa len silné charaktery. 3/4 hviezdy,kedy 3 je málo a 4 sú veľa. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Captifs se z velké části natáčelo v Alsasku. (claudel)
  • Postava Ivana Fraňka pochází z bývalé Jugoslávie, on však hovoří ve filmu česky. (claudel)

Reklama

Reklama