Reklama

Reklama

Režijní debut Caseyho Afflecka sleduje události a život Joaquina Phoenixe po jeho oznámení na konci roku 2008, že ukončuje svou slibnou hereckou kariéru a hodlá se věnovat pouze hip-hopu. Ve filmu samozřejmě nechybí část tolik diskutovaného rozhovoru s Davidem Lettermanem v jeho Late Show v únoru 2009 a další události zachycující Phoenixovo výstřední a skandální chování. (Sony1994)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Joaquin Phoenix i přes nesporné herecké kvality není hercem, kterého bych obdivoval nebo vyhledával a tudíž dokument o jeho muzikantském nebo spíše životním úletu nemá nic čím by mě mohl zaujmout. Ale přesto se zde najde pár alespoň trochu vtipných nebo zajímavých informací, které kdyby byly o jiné osobnosti, možná by mě i překvapily a zaujaly. ()

kristianzen 

všechny recenze uživatele

Joaquin Pheonix aka Trol Master. koukat se na to moc nedalo a posouval sem, ale obrovskej respekt za to jak si jeden z nej. herců ze sebe dokáže udělat tak absolutní prdel a všechny tak totálně trolit :D wowowwow. :D  místama sem se tak hodně smál jak sere na nějaké "mělo by se" a "měl bych" absolutní hra s charakterem, hra s egem. (ale ja jasný že toho trola v sobě samozřejmě má i přirozeně, jinak by to takhle moc dobře nedal) :D ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Keď som sa dopočul, že J. Phoenix končí z herectvom, nebolo mi to celkom jedno, pretože ho mám rád a je v tom skutočne dobrý. Po čase prišla ozvena, že je späť a odľahlo mi. Teraz z odstupom času prišiel dokument, alebo presnejšie hraný dokument o tom, ako to bolo. Hovorím na rovinu, že ani po filme mi nie je celkom jasné ako to myslel. Mohlo to byť kľudne tak, že v slabej chvíli skutočne vyhlásil, že končí, aby potom so svojím švagrom C. Aflleckom vymysleli tento "umelecký" dokument ako východisko. Phoenix vyzerá vo filme skutočne hrozne. Navyše tmavé okuliare, to akoby ani nebol on. Tie vykrčené handry, polročná brada a tá vlasatá "funky nálada" na hlave...Totálny bezdomovec... Do toho samé motherfucker, šľapky, drogy, rap...Mňa s týmto neohúril, neviem nakoľko je to skutočný Phoenix, ale ak je toto len spolovice on, tak ma zaujíma skutočne iba ako herec, nie ako človek. Pre fandov Phoenixa povinnosť, ale možno iba mávnete rukou ako ja a už sa teším na jeho ďalší, ale skutočný film. 60%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Phoenix a Affleck mladší zmockumentovali rozklad celebrity. A není to úplně o ničem, ale NUDA. Víc mě bavilo vídat ty jeho excesy když se děly během natáčení, ale tohle celý 'vyjádření sebe sama' je prostě fail, kdy se J.P. hodinu a půl chová jako kokot a nakonec si zaplave, přičemž nevíte, co si o tom kurva myslet. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Joaquin Phoenix si z celé Ameriky udělal děvku. Píchal jí tvrdě, pocuchal jí ptákem vnitřnosti a když se schylovalo k závěrečnému zúčtování, tak ho ohleduplně vytáhl, vystříkal se jí na záda a jedním dobře mířeným plesknutím jí svou šťávu rozmazal až ke krku. Přeberte si to jak chcete, ale mějte na vědomí, že Joaquin je zdegenerovaný zmrd a nehorázný frajer. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Pravdu o filmu odhalil režisér Casey Affleck světu na začátku září 2010 a výkon Phoenixe označil za "jeho životní roli". Samotný film měl poté premiéru na MFF v Benátkách 6. září. (Sony1994)
  • Výkal byl obyčejná směs kompostu a kávových zrnek. Tuto směs měl Antony Langdon připevněnou v trubici na zádech. (Brousitch)
  • 11. února 2009 byl Joaquin Phoenix hostem Noční show Davida Lettermana. Toto vystoupení vyvolalo řadu diskuzí, když se herec dostavil viditelně neupravený a na otázky moderátora odpovídal buď jedním slovem, maximálně jednou větou, nebo vůbec. David Letterman se s ním nakonec rozloučil slovy: „Je to škoda, že si tu dnes s námi nemohl být." (Sony1994)

Reklama

Reklama