Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesar Millan cestuje po celých Spojených státech, od Miami po New York nebo Los Angeles, a poskytuje rehabilitační péči psům a trénuje jejich majitele. Zároveň nám v tomto seriálu sdělí, jaký je recept na výchovu a výcvik spokojeného a vyrovnaného psa. Aniž by předem znal pozadí jednotlivých případů, navštěvuje Cesar domy majitelů psů a my můžeme sledovat neuvěřitelné změny, které vznikají pod jeho klidným, asertivním vedením. Tento seriál zahrnuje pohnuté příběhy, v nichž Cesar zachraňuje a rehabilituje traumatizovaná štěňata nebo poskytuje pomoc psům a jejich pánům, které postihly zlé časy. V jednotlivých dílech se setkáme s nejrůznějšími rasami pejsků. Ale ať už jsou velcí nebo úplně malí, Cesar si s nimi hravě poradí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Discovery, National Geographic - jedny z mála kanálov, ktoré sú v dnešnej dobe sledovateľné. Na Cesarovi ľahko spoznáte, že vie o čom hovorí. Skrátka - znalec psí duše. Pomohol nespočetne veľkému množstvu hafanov a ich majiteľom, pričom určitú kladnú odozvu od "zákazníkov" nájdete aj na internete. ()

jerry12 

všechny recenze uživatele

60%. Cesar Millan je špičkový psycholog. Ale možná ještě více, než psí, je to lidský psycholog. Umí marketing, umí show a i psům opravdu rozumí, ale ti jsou zde spíše vedlejším produktem, a tak by to být nemělo. Millan je odborník, jemuž sláva a úspěch vlezly na mozek. Informační hodnotu to má, ale je přinejmenším kontroverzní, zvlášť v pozdějších částech seriálu. Přitom to mohla být vzácně významná encyklopedie pro všechny začínající i pokročilé chovatele. Ale zvrhlo se to v nátlakovou reality show. To je velká škoda. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Z dokumentárního hlediska to má pro mě všechno. Osvětlení problému, nastínění řešení a vzápětí vidím i výsledek. Nejsem zastánce žádné korekce psího chování ani hru na "alfa samce", ale Cesar to umí. Jsem zastánce pozitivní výchovy psa. Líbí se mi, že lidem z plných plic řekne, že problém je v nich a ne ve psech. Skutečně rozumí psímu chování a řeči, i když občas použije něco, čemu já nefandím, tak jemu to věřím. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Svůj život si už bez psího společníka ani nedokážu představit. Své psy miluji nadevše a oni mi tuto laskavost vřele a s radostí oplácejí. Tenhle seriál se mi hodně líbí. Vůbec se tu netlačí na pilu a netváří se vůbec "tv pořadově" či stylem "reality show", toho si vážím. Cesar je opravdu odborník na slovo vzatý a poradí si s nejrůznějšími druhy psů a jejich problémy v podstatě v řádech desítek minut ( i když majitelé to se psem mnohokrát už vzdali a mnozí jiní odborníci si s ním nevěděli rady). Většina psích problémů/špatných zvyků totiž pramení právě z jejich majitelů, ač se to zdá neuvěřitelné. Nejvíce si cením toho, že mi tento pořad opravdu dal něco do života a naučil mě novým věcem týkajících se chování a vztahu k našim čtyřnohým miláčkům. Už se nemůžu dočkat, až některé finty a rady aplikuji na tom mém zvěřinci. Mám totiž tu čest vlastnit mimo dvou vzorných taky jednoho "nenapravitelného" hyperaktivního hafana. :D ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Pro mě a mého ACD je to nedocenitelný seriál. Cesar je vynikající. Do psů přímo vidí, ví jak se k nim má chovat, umí pracovat s energií. Výborné. A hlavně, z vlastní zkušenosti vím, že jeho metody fungují. Někdy opravdu zázračně. Můj agresivně se projevující dominantní pes se hodně zlepšil, co jsem s ním začal pracovat po vzoru Znalce psí duše. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Cesar je prostě leader of the pack...Určitě jeden z mých oblíbených seriálů na National Geographic Channel. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Je opravdu málo televizních pořadů které umí překvapit a tento je jeden z nich. A pokud jste milovník zvířat nebo jen vás zajímá psychologie, je toto nutností. Člověk by se divil co takových pár minut nebo hodin dokáže se zvířetem udělat. Navíc Cesar je velký sympaták. ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tak skvělá záležitost by si určitě zasloužila promyšlenější zpracování. Škoda. Formát, ve kterém je to zabaleno mi nějak nesedí. Bůh ví, čím to je, snad že působí zbytečně roztěkaně - díky psům, kteří se tam neustále rychle pohybují v kombinaci s kameramanovou prací z ruky (opravdu hodně rozhoupaný obraz), nepřetržitým tokem za sebou jdoucích velmi krátkých střihů a pokusem o reality show. Určitě by mi bylo příjemnější, kdyby celý pořad vyzařoval daleko větší klid, rozvahu a promyšlenost - přesně tak, jako jeho hlavní hvězda a empatický "zaříkávač psů" Caesar Millan. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Výborný pořad, kde Cesar dokáže kolikrát během pár vteřin odhadnout co psovi vadí, nebo proč dělá to nebo tohle a během pár minut začne cvičit a ukazovat majitelům jakým způsobem se psem pracovat. Výborně rozumí psímu chování, řekl bych že je tak z 80% pes a z 20% člověk :-D a ten jeho pitbull Daddy, ten je hustej, má všechno na salámu. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Cesar Millan je charizmatický človek, ktorý vie ako na to a takých ako on by mohlo byť viac. Podstata a cieľ tohto seriálu je, aby sa aj bežný ľudia doma vo svojich obývačkách mali možnosť zamyslieť nad tým, ako vychovávajú svojho psa. Ibaže v konečnom dôsledku je to o ľuďoch. Najprv sa musia zmeniť oni, resp. napraviť svoj prístup a presun energie, na ktorú psi reagujú. Aj ja mám doma už 13 ročného chlpáča, takže to celé vnímam inak. Nehodnotím kameru, nehodnotím spracovanie ani Cesara, ale podstatu tohto seriálu. ()

hellequine 

všechny recenze uživatele

Idea pěkná, hlavní představitel charismatický, sem tam dobrá rada... Ale občas mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Když však přihlédnu k naší "paní doktorce" Žertové, musím dát alespoň průměr..:) ()

tragicus 

všechny recenze uživatele

Cesarovo nadmerne uzivani vyrazu obsahujicich slovo energie je ponekud usmevne az otravne, ale na to, ze u poradu o domacich zviratech vetsinou umiram nudou, zde jsem se docela bavil a pokud se da NGC verit, neda se nez smeknout pred umenim tohoto 'zarikavace psu'. ()

Brutna 

všechny recenze uživatele

Výbornej typan.Jeho metody se mi velice zamlouvají.Některé díly jsou tak dojemné,že mi ukápne i slzička :-)Za mě 10 hvězdiček ;) ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodné ako Cesar Millan rozumie psej psychológii. Každá epizóda má čo ponúknuť majitelom aj nemajitelom psích miláčikov. Dá sa povedať, že ide o doslova priekopnícke informácie, o ktorých nik pred Cesarom ani netušil. No a samotný seriál poukazuje, že Cesarove metódy fungujú na každého psa. ...takže nezabudnite: "NO touch, NO talk, NO eye contact"... :))) ()

Pillinho 

všechny recenze uživatele

Seriál psieho psychoterapeuta Cesara Millana ohúri diváka hlavne Cesarovým umením a porozumením psej duše. Aj bežný divák si z každej epizódy odnesie niečo, čo možno zmení k lepšiemu vzťah jeho psa a majiteľa. Poukazuje na to, že nieje podstatná fyzická sila nad psom, ale porozumenie jeho mysle. Čo by som vytkol sa týka množstva strihov kamery a pohybu kamier, kedy je to občas neprehľadné a divák sa v scénach stráca. ()

ariari 

všechny recenze uživatele

pozerá sa na to ako na dobrodružný veľkovýpravný film na pokračovanie . toľko pohody,nádeje a výuky v jednom balení..Pochopila som na svojom psovi, že prišiel, aby ukázal aké vlastnosti si človek musí vyskúšať. Vodcovstvo, pohodu, priateľstvo, autoritu a zas priateľstvo . Naučil zrozumiteľne okolitý svet rovnako veľa, ako zenový majster cez rôzne odbočky. ak toto niekto nazve odpad, mal by vyhľadať pomoc, potrebuje zistiť, z čoho má strach. ()

Reklama

Reklama