Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aurélio Zen je detektív, ktorý vzbudzuje rešpekt, je poctivý a čestný. Jeho tím posilní ambiciózna Tania, ktorá doň vnesie novú nádej a povzbudenie. Okrem vyšetrovania závažných kriminálnych činov, ktoré tvoria hlavnú dejovú líniu v seriáli, je medzi Auréliom a Taniou romantický náboj, ktorý medzi nimi iskrí. (STV)

Recenze (14)

Aky 

všechny recenze uživatele

Tři velmi vyrovnané kriminálky, z nichž třetí se mi zdála být nejlepší. Kvalita je zřejmě dána už literární předlohou. Někdy je scénář malinko překombinovaný, takže se ve vyprávění ne zcela koncentrovaný divák může ztrácet, nespornou a základní devízou je Rufus Sewell. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Rufus Sewell absolutně bezkonkureční. Když tohle člověk vidí, tak se diví jak je možný, že mu dávají prostor jen v takovéhle malé produkci. Ale hlavně jsou to tři super příběhy s chytrým scénářem a dialogy a především s překvapením a napětím, jejichž absenci už teď spíš v nových napínácích a detektivkách maskují vtipama nebo vizuálem. Vtipy a vizuál ale jsou i tady a všechno to zapadá do velmi chytrého a napínavého celku s výbornými herci v hlavních rolích :). ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Rufus Sewell a Ben Miles, to je naprosto vražedná kombinace. Sympatická oldschoolovka a rozhodně bych nepohrdla více díly. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Zen by byl ničím bez charismatu Rufuse Sewella a roztomilého akcentu bondgirl Cateriny Murino, první díl kriminální mini-série totiž neohromí zápletkou, s výjimkou romantického prostředí Říma (zde se Zen odehrává) a barevného filtru toho už nemá co dále nabídnout, aspiruje na takovou oddechovou zábavu s "posh" lookem. Edit: Druhý díl přínáší velice zajímavý děj, diametrálně odlíšný od prvního dílu, aspoň v mých očích kvalita stoupá. ()

Mouzon 

všechny recenze uživatele

ZEN je především poctivé krimi, které se tváří jako pohlednice z dovolené v Itálii. Je to tak trochu návrat k tradici americké drsné školy, ovšem s typickým britským "intelektuálským" akcentem, kdy v zápletce jde především o různé zájmové skupiny, které atakují Zena, aby se řídil tím jejich náhledem na případ a dovedl jej k jimi vyžadovanému závěru. Ani nevím, co se mi na tom tak líbí - asi fakt, že i když je to přeestetizované, jedná se v jádru o dost nepodbízivý seriál. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama