Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aurélio Zen je detektív, ktorý vzbudzuje rešpekt, je poctivý a čestný. Jeho tím posilní ambiciózna Tania, ktorá doň vnesie novú nádej a povzbudenie. Okrem vyšetrovania závažných kriminálnych činov, ktoré tvoria hlavnú dejovú líniu v seriáli, je medzi Auréliom a Taniou romantický náboj, ktorý medzi nimi iskrí. (STV)

Recenze (14)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Rufus Sewell a Ben Miles, to je naprosto vražedná kombinace. Sympatická oldschoolovka a rozhodně bych nepohrdla více díly. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Tři velmi vyrovnané kriminálky, z nichž třetí se mi zdála být nejlepší. Kvalita je zřejmě dána už literární předlohou. Někdy je scénář malinko překombinovaný, takže se ve vyprávění ne zcela koncentrovaný divák může ztrácet, nespornou a základní devízou je Rufus Sewell. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Rufus Sewell absolutně bezkonkureční. Když tohle člověk vidí, tak se diví jak je možný, že mu dávají prostor jen v takovéhle malé produkci. Ale hlavně jsou to tři super příběhy s chytrým scénářem a dialogy a především s překvapením a napětím, jejichž absenci už teď spíš v nových napínácích a detektivkách maskují vtipama nebo vizuálem. Vtipy a vizuál ale jsou i tady a všechno to zapadá do velmi chytrého a napínavého celku s výbornými herci v hlavních rolích :). ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že italské macho prostředí mě moc nebere, ale zákulisní hrátky Bena Milese a Rufuse Sewella bylo čiré potěšení sledovat. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou ucházející, až třetí je velmi dobrý, co však zejména povyšuje tento (lehce old skůlově pojatý) seriál nad průměr, je maximálně sympatický výkon Rufuse Sewella! 70% ()

luczi 

všechny recenze uživatele

Tak trochu reklama na italský módní dům Armani a Strepsils v jednom, ale ráda bych si dala dalších pár dílů. Rufuse Sewella si dokážu představit jako dalšího adepta na agenta MI6 :). ()

Mouzon 

všechny recenze uživatele

ZEN je především poctivé krimi, které se tváří jako pohlednice z dovolené v Itálii. Je to tak trochu návrat k tradici americké drsné školy, ovšem s typickým britským "intelektuálským" akcentem, kdy v zápletce jde především o různé zájmové skupiny, které atakují Zena, aby se řídil tím jejich náhledem na případ a dovedl jej k jimi vyžadovanému závěru. Ani nevím, co se mi na tom tak líbí - asi fakt, že i když je to přeestetizované, jedná se v jádru o dost nepodbízivý seriál. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná záležitost. Murino je baba nádherná a v roli poctivého a někdy úsměvně nesmělého Zena skvělý Sewell. Třetí díl na mě byl až moc agathochristievský, ale jinak nemám co vytknout. ()

texa 

všechny recenze uživatele

Poslední díl pecka! Rufus je bezkonkurenční. Dost se mi líbila i role Bena Milese a jeho vztah "nevztah" s Zenem. Velká škoda, že jen 3 díly ze série příběhů. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Zen by byl ničím bez charismatu Rufuse Sewella a roztomilého akcentu bondgirl Cateriny Murino, první díl kriminální mini-série totiž neohromí zápletkou, s výjimkou romantického prostředí Říma (zde se Zen odehrává) a barevného filtru toho už nemá co dále nabídnout, aspiruje na takovou oddechovou zábavu s "posh" lookem. Edit: Druhý díl přínáší velice zajímavý děj, diametrálně odlíšný od prvního dílu, aspoň v mých očích kvalita stoupá. ()

flegmos 

všechny recenze uživatele

Vyborna hudba, vyborny casting, vyborny scenar, vyborna kamera. Tato mini seria nema chybu. Moderna krimi v spickovej kvalite. Tak to dopadne ked BBC toci v Taliansku. Chcem vidiet viac dielov. ()

Reklama

Reklama