Reklama

Reklama

Mun Ma Gub Kwam Mud

  • USA Out of the Darkness (neoficiální název) (více)
všechny plakáty
Thajsko, 1971, 140 min

Obsahy(1)

Dva bangkokští vědci Thongchai a Sek spatří pomocí teleskopu záhadné vesmírné těleso mířicí přímo na Thajsko. Vydávají se proto do odlehlé vesnice na pobřeží, kde podle jejich výpočtů mělo těleso spadnout. Ještě než dorazí do vesnice, pomůžou místnímu majiteli dolů porazit bandu lupičů a poté se ubytují u něj a jeho dcery Chonlady. Mezitím na blízkém ostrově vůdce malého rybářského klanu narazí v moři na podivný svítící objekt. Když se pustí do jeho průzkumu, vyleze z moře velký chapadlovitý mimozemštan a převtělí se do něj. Vůdce se tak vrací jako nelítostný zabiják, likvidující své oběti pomocí paprsků, jež střílí ze svých očí. (Raztubyl)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Režisér v jednom interview přiznal, že film natočil jenom z legrace a proto, že nikdo předtím ještě sci-fi v Thajsku nenatočil. (Raztubyl)
  • Režisér filmu je členem thajské královské rodiny a jeho celé jméno je tedy Jeho Jasná Výsost Princ Chatrichalerm Yukol. Jeho oficiální královský titul je však Mom Chao, což je ten nejnižší možný titul v thajské královské rodině. (Raztubyl)
  • První thajský sci-fi film. (Raztubyl)

Reklama

Reklama