Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia se vrací za svou sestrou Sarah, která po neúspěšné operaci stále trpí degenerativním onemocněním očí. Po příjezdu je zdrcena informací, že Sarah spáchala sebevraždu. Julia ovšem nevěří, že by si její sestra i přes své problémy vzala život a je pevně rozhodnuta zjistit pravou příčinu její smrti, ale čím hlouběji Julia pátrá, tím častěji je svědkem temných zjevení... (PetriK12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (359)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ona měla Julia něco s očima? Já se nedostal nad její výstřih, sorry jako. Film je to príma, já se ale krom háčkování v životě nenaučil ještě jak se vypořádat s tím, když má reálná postava nadpřirozené schopnosti. Je to pro mě jako stavět sněhuláka z prašanu. Navíc průhledná měla být Juliina blůzka a ne scénář, samotná atmosféra bez překvapení je mi k prdu. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller s hororovým nádychom. Španielom tieto veci vychádzajú, spomeniem výborný thriller El Cuerpo alebo horor Sirotčinec, v ktorom hrá rovnako ako v tomto filme skvelá Belén Rueda. Film má neskutočne silnú atmosféru, ktorá vás vtiahne do deja a nepustí až do samého záveru. Je tu niekoľko zvratov a do poslednej chvíle divák háda, kto je ten záhadný muž. Niektoré scény sú doslova hororovo mrazivé a aj niektoré čistokrvné horory môžu takúto atmosféru len závidieť. Nie je to film, ktorý by prepisoval dejiny filmu, ale vtiahol ma do deja tak, že mu jednoducho musím dať plný počet. 100%. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Los bulvos de Julia má hodně zajímavej vizuál (což je samo o sobě příjemně černohumorné), je v něm pár nápadů a já začínám mět dojem, že Guilermo del Toro si filmaře, kterým bude filmy produkovat, vybírá právě podle práce s kamerou. Ovšem scénář je jedna velká mizérie, postavy se chovají jako lobotomizované gumové kachničky a druhá polovina je už naprosto nudnou a zcela jasně k jedinému možnému závěru se sunoucí záležitostí, při které jsem si dlouhou chvíli krátil tím, že jsem se hrabal v použitých lístcích čaje, přitom polovina první je skvělá a druhé stačilo málo, vlastně by možná stačilo, kdyby hlavní postava byla odlišná, navázání by bylo volnější a scénář méně debilnější, nebo alespoň trochu sjetější. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ono je to sice pěkně natočené, s krásnou hlavní hrdinkou, ale to je asi tak vše. Na mě to bylo až moc dlouhé a chvilkama jsem se opravdu nudil. Nechybělo i několik strašně nelogických scén (+ chování postav). Váhal jsem mezi 3 a 4* a i přes tu solidní atmosféru, se tady přikloním přeci jen k nižšímu hodnocení.  (Full HD) ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Guillem Morales je účinnější, než španělská chřipka. Dostal mě do nepříjemného stavu strachu a úzkosti. Ohlížet se budu nejméně čtrnáct dní ;) a každý den si budu testovat oči, abych se ujistila, zda mě zrak neklame… protože ty stíny za mnou nejsou právě běžným jevem. A přitom evropskou produkci dávkuji s úměrou, neboť vyvolává mnohem intenzivnější prožitky, než oblíbenější španělské mušky. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Jedná o další horor produkovaný slavným režisérem Guillermem del Torem. Právě on si vyžádal na základě předchozí úspěšné spolupráce na snímku Sirotčinec (2007) Belén Ruedu v hlavní roli a kameramana Óscara Faura. (dex2man)
  • Belén Rueda si v tomto snímku zahrála dvojroli obou sester - dvojčat Julie i Sáry. (dex2man)

Reklama

Reklama