Reklama

Reklama

Noah je tlustý a žádná z dívek s ním nechce nic mít. Zajímá se o geomagnetické bouře a jedna má být zrovna dnes večer. Bydlí jen s matkou a ta chce, aby si konečně našel práci. Jeho otec se živí prodejem diamantů, ale odešel od nich a dluží jim výživné za deset let. Matka se zrovna chystá na schůzku, kterou jí domluvila její kamarádka, ale na poslední chvíli je nucena to zrušit, protože kamarádka nemá hlídání pro děti. Navrhne Noahovi, aby pohlídal děti on. Peníze se hodí. Noah hlídat nechce, ale matka ho umluví... Třináctiletý Slater je dost otravný a Blithe je malá koketa. Stříkne mu do pusy voňavku a je protivná. Třetí adoptované dítě Rodrigo si hraje s pyrotechnikou a sleduje kickbox. Také často utíká z domova, má ale v bundě GPS. Jakmile rodiče odejdou, Rodrigo začne rozbíjet věci. Noahovi volá dívka, se kterou zrovna „chodí“ a chce, aby sehnal kokain. Má prý zavolat Carlovi, který jí prodával drogy. Noah vezme děti a jede s nimi za Carlem pro drogy. Blithe si uprdne a pokaká si kalhoty. Jdou do obchodu pro nové a Blithe vyvolá paniku, když tvrdí prodavačce, že Noaha nezná a že je unesl. Musejí utéct, a když jsou zpátky v autě, zjistí, že Rodrigo zmizel. Hledají ho pomocí GPS a najdou ho na záchodě luxusní restaurace, kam hodil bombu. Nakonec dojedou do pochybné čtvrti za Carlem. Děti mají čekat v autě. Carl je v posilovně. Noah říká, že s Marisou chodí, když za ním přijde Rodrigo a chce čurat. Rodrigo najde na záchodě vejce plné kokainu. Při přetahování ho rozbijí. Noahovi zavolá Carl a chce ho oddělat – chce se sejít za hodinu v čínské čtvrti a chce za drogy deset tisíc... (TV Prima)

(více)

Recenze (120)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No co jinyho cekat od Hilla a Greena. Tlustej looser Hill s trema hyper otravnejma parchantama vyrazi na nocni jizdu za sehnanim kokainu a osukanim pritelkyne a samozrejme se to vsechno totalne zesere, takze neni nouze o honicky s dealerem v podani skvelyho Rockwella a samozrejme neustaly nadavky. Ale film docela svizne odsejpa a na odreagovani to je naprosto idealni, navic Hill tyhle role proste bez problemu zvlada, takze muzu v klidu flaknout 4*. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Směs známých herců a nápad, který se dočkal už miliardy zpracování. V tomhle ohledu ani ne moc sympatičtí spratci, kteří hrají hlavní roli a už vůbec ne sympatický Jonah Hill, o kterém si pořád nejsem jistý, jestli je sympaťák nebo arogant a zatím mě nepřesvědčil ani o jednom, byť si hraje na sympaťáka největšího. Já mu to ale zatím nesežral, vlastně sežral, jednou, v Moneyballu. To je ale pořád sakra málo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Nasmial som sa, vážne že áno...... Totálne posraný Babysitting tu už bol a určite ešte aj bude a koment užívateľa B!shop vystihuje úplne všetko čo som mal na mysli. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Greenove predošlé komédie boli viac nahláškované, mali lepšie fóry, scenár a hlavne mali oveľa zaujímavejší námet. Toto je len podpriemerná komédia pri ktorej som sa párkrát uškrnul či usmial. Vhodná na jedno pozretie a na rýchle zabudnutie. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo pohlídá desetiletou nákupní maniačku, uchcaného salvadorského pyromana a mladíka točícího se na korouhvi sexuální orientace? Koksová chůva! Klasický film o rodinných hodnotách, akorát pro svou obscénnost není vhodný pro děti do 15 let a dospělé nad 18, pokud nejsou příbuzní Jonaha Hilla, nemá čím oslnit. Apropo, tuhle Mary Poppins by deštník neodnesl ani kdyby měl průměr jak radioteleskop v portorickém Arecibo.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tlouštík, děti, jako vždy geniální Sam Rockwell a očekávané rozuzlení. Klasická žánrovka na sobotní večer...5/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nesúrodý a hodne hlúpy film. Nie je to ani pre deti, ani pre dospelých. Ak to má byť detský film, tak absolútne nechápem prečo je tam také množstvo otvorených sexuálnych narážok a kilá tvrdých drog. Ak to mala byť komédia pre dospelých, tak by som teda rád vedel na koho to zaúčinkovalo. Scenár je totiž totálne naivný a odfláknutý. Herci, vrátane tých detských, sú len banda nesympatických kreténov. Na čele s vyžratým trotlom Jonahom Hillom. Ten tam iba tliacha a snaží sa byť nehorázne coolový. To má byť akože zábava? Pre mňa teda ani náhodou. Celú dobu som sa čudoval tomu ako je možné, že niekto do tohto snímku vrazil peniaze. V USA sa dá zrejme natočiť všetko. Bohužiaľ veľa krát je to práve takýto shit. * ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie s dosti nesympatickým Jonahem Hillem a ještě víc nesympatickýma spratkama v hlavních rolích. No a když máte celý film chuť zabít jeho hlavní protagonisty a v duchu fandíte výbornému Samu Rockwellovi, aby Hilla už konečně odprásknul, tak to už je asi někde problém. Humor je navíc většinou dosti trapnej a zasmál jsem se asi tak u 3 scén, což je u filmu od režiséra Prince a pruďase docela šok. Doufám, že si jenom chlapec vybral slabší chvilku. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Obvykle se filmy s dětmi, které neposlouchají povedou a to platí i v tomto případě. Spratci byli opravdu na palici a k tomu ta zápletka, no prostě skvělá odreagovačka s Jonahem Hillem v hlavní roli. Povedený kousek. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film zapadá presne do kolónky jasného priemeru, teda filmu, od ktorého sa očakáva občasný humor, okorenený prihlúplymi scénkami. Presne toto obstaráva tlstý Jonah Hill svojím osobitým humorom, sem tam trepne nejakú tú kravinu, ktorej sa človek zasmeje. Za zmienku stojí aj trojica strelených detičiek, ktoré zahusťujú atmosféru. Ale inak nemá táto blbostička čo ponúknuť, 78 minút utečie ako voda a na druhý deň si človek ťažko vybaví čokoľvek pútavého z tohto filmu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

To je ešte väčšie utrpenie ako svojho času Drillbit Taylor, s ktorým zdieľa otáznik nad tým, ako niečo tak mizerné a nudné mohlo vzniknúť v produkcii takých ľudí. Sú v tom drogy, sex, nadávky, násilie, no pritom je to sterilnejšie ako ktorýkoľvek diel 7th Heaven. Všetci Jonahom Hillom počínajúc a unudenou réžiou Davida Gordona Greena končiac vyzerajú, akoby to zbúchali za jeden deň, aby mali na nový domček v Malibu. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Když tlustý prase Hill dostával nakládačky, tak jsem se smál, ale jinak slabota. Od DGG jsem čekal aspoň tříhvězdovou zábavu. Bohužel. 40% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Americkej rádoby komediální shit, kterejch je mraky. Běželo to v TV tak jsem to riskl. Přežít se to dalo, ale jednou to stačí. Nejvíc mě potěšil útržek z filmu Dark Angel s Dolphem Lundgrenem. Jinak to je fakt chujovina. 2 hvězdy z milosti ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Som si vedomý toho, že štyri hviezdy sú veľa, ten film je ale naozaj zábavný. Hill a hlavne Rockwell si to celé strašne užívajú a tie tri deti sú natoľko presvedčivé, prirodzené a dobre vybraté, že dokážem prekusnúť aj akékoľvek kŕčovité morálne ponaučenia či klišé. Tentokrát áno. Nečakal som nič, dostal som jednu z najpohodovejších komédií roku. Bavila ma už iba tá WTF myšlienka, že obézneho losera Hilla väčšina berie ako ťažkého frajera, každý s nim chce kamarátiť (Rockwell ho iba spozná a už ho berie ako svojho ôsmeho najlepšieho kamaráta!) a motajú sa okolo neho hneď dve sexi baby. Od Greena (režiséra drám) som videl paradoxne zatiaľ iba komédie - všetky vydarené a táto sa mi páčila najviac. A moja srdcovka cez záverečné titulky... By the way, akurát dva dni dozadu som pozeral "For a Good Time, Call..." a Sitter začína scénou orálu na Ari Graynor :D ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Kdo si pustí film s Jonahem Hillem, nic neočekává, maximálně překvapení, ale toho se nedočká. Tenhle film nemá cílovou skupinu - komedie to není, není se čemu smát; a trapná "rodinná" komedie pro děti taky ne, je to eRkový. S tou malou holkou byla občas sranda, bezprostřední děti jsou fajn. Nicméně ani ta, ani pseudointelektuální rozhovory ve stylu Sám doma tenhle brak nespasí. Vždyť by mohl být koukatelný, kdyby to člověk neměl co chvíli chuť vypnou kvůli mizernému zpracování. # příběh 3 | hudba 4 | humor 2 | akce 4 | napětí 0 | pustil bych si znovu 3 ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Green šlápl vedle jak ta jedle. Né, že by jeho předešlá tvorba za něco "extra" stála no tady toto, ach jo. Z hulícich čmoudu přešel na nigga. vtipy o tom kdo má vetší koule. Někdy sem zastával názor, že určitý herec nemůže působit zoufale, trápně neboli i když je na pi* snímek, min. herec z toho může vyjít v rámci určitých norem. No tady po tom nevím, jestli sem vůbec ještě zvědavý na obrostlého Hilla, protože to co tady předved... odreagováni? 81 min v čudu a to hodně slušně řečeno. 1/10 ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Nic převratného. Už od samého začátku je dějová linka nalajnovaná a film je snesitelný jen díky skvělému Hillovi. Překvapivě je ve filmu strašně málo vtípku a když už se něco objeví, tak to vtipné vůbec není. Velké zklamání. ()

Reklama

Reklama