Reklama

Reklama

Tento amatérský film je záznamem svatebního obřadu z roku 2000, během kterého si řekli své "ano" Jiří Kára a Blanka Divišová. Autentický náhled do světa "dolních deseti tisíc" si získal početné publikum především na serveru YouTube.com, a díky prezentaci naprosté nonkonformity zúčastněných před, během i po obřadu má dnes až kultovní status. Vzhledem k osudům svatebčanů lze tento záznam vnímat také jako tragikomickou výpověď o životě pražských alkoholiků a drogově závislých spoluobčanů. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (214)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Takový "film" tady jako vážně je?? Tak neotesané, až se nabízí pochybnosti o autenticitě toho všeho. ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Domácí video ze svatby totálních životních ztroskotanců a jejich neméně tragických přátel, které ukazuje, kam až může člověka zavést alkohol, zahálka a zřejmě i jistá mentální retardace. Je to zjevení, které se stalo pro pár internetových nadšenců fenoménem. Ale hledat v tom nějakou hodnotu, ať už lidskou nebo dokonce filmařskou, je vyloženě hloupé. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Ženil jsem se ve stejném roce, ale Jiří Kára z toho má lepší video. A to můj svědek hajloval snad ještě víc než celá SS divize Wallonien dohromady. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Skoro jako vystřižené z Pelcova A bude hůř. A sám si myslím, že může být hůř, že by totiž třeba tomu někdo věnoval celovečerní film pěkně ve 3D hávu. Ale tak snad už to horší nebude. ()

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Sympatie k ušmudľanému životnému štýlu - dlhočizným mastným vlasom, šuštiakovému oblečeniu, neustálemu vyplachovaniu málozubých úst pivom, večnej cigaretli a otravnému "ty vole" žvaneniu prekladanom jalovou rebéliou voči všetkým sú aj dnes značné, čo dokladá aj toto video a najmä jeho hodnotenie. Málokto sa do toho vrhne po hlave, ale vykašľanie sa na prácu a užívanie si s fľašou nejako zohnaného chľastu pripadá byť mnohým ako zaujímavá alternatíva k vládnucemu štýlu "Nemám na nič čas". Nehovoriac o verejnom pohoršení, ktoré sa dá vzbudiť vo všadeprítomných snoboch a malomeštiakoch. Napriek tomu hodnotový rozdiel medzi týmto a reality programom "Farmár hľadá ženu" nevidím. A je absolútne nedôležité, že jedno je nakrútená reálna svadba a druhé inscenovaná blbosť pre divákov komerčnej televízie. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Áno, ten naliaty a vymetený "obersturmbannführer" z valónskej SS divízie, čo mal neustále urgentnú potrebu si zahajlovať, tak ten presne reprezentuje úplne všetkých náckov! Ľudský odpad ako vyšitý, ale jeho kumpáni mu vcelku zdatne sekundujú... Smutná skutočnosť je tá, že aj takéto živly majú volebné právo. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tohle musí být Kazmův úplně první fór, který uzná až na sklonku života, jinak se tomu prostě zdráhám uvěřit 😀! [YouTube] ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Zýghájl wole SS Division Wallonien!" – aneb absolutní vrchol český kinematografie. Legenda praví, že Jirka hledá prstýnek dodnes, píčo. 20 magorů co tam měl bejt už 4 minuty z 10. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

"Dělej, ty magore, už si tady měl bejt před čtyřma minutama!" Lidé k pláči, (kultovní) video k popukání. Pátou hvězdu nedávám asi jen kvůli mizerné technické kvalitě - obraz je velmi neostrý a hlavně je "protagonistům" málokdy dobře rozumět (takže nejeden dobrý hlod člověk bohužel snadno přeslechne). ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Sice to na csfd vůbec nepatří, ostatně jako spousta věcí co se sem poslední dobou dostanou, ale tohle... to prostě musim ohodnotit, když už to tu je. Reality show/dokument jak má bejt. TOHLE je svatba jako řemen! Kult! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dá se tohle vůbec popsat slovy? Zřejmě ne, prostě šílenost. Určitě stojí za vidění. "Dělej, už tady máš bejt 4 minuty!" :D ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

No nevěřím vlastním očím, že jsem tuhle ultimátní blbinu našel na databázi:-D každopádně je to svatba jako řemen. A i když je to vlastně o hovně, tak smál jsem se až jsem se za břicho popadal:-D ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Není mi cizí házet hovadině hvězdičky z recese či jiného důvodu a nechci se proto na nikoho dívat shora, ale když něco tak mizerně natočeného (= nic jiného než ušmudlanou kamerou zachyceného *lol*) má půl hodiny a musíte si ty šimpány pustit s titulky, abyste jim plně porozuměli, osobně je pro mě těžké si to více užít, i přes otrlou náturu internetu v nejranějším současném tisíciletí. Ale ta událost a slovník je něco, to zas jo… ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Josef Kára se oženil. Tenhle dokument je toho důkazem. Kdybych byl puntičkář, tak bych zajel za Jiřím Károu a zkontroloval mu občanský průkaz. Důsledný ale nejsem a věřím tomu co je v dokumentu. Doufám, že Jiří Kára se nám svěří, tedy nám co je to zajímá, jaký má průběh i manželství. A nebude nic zatajovat. To už proto, abychom byli díky jeho zkušenosti obohacení! ()

Reklama

Reklama