Reklama

Reklama

Tento amatérský film je záznamem svatebního obřadu z roku 2000, během kterého si řekli své "ano" Jiří Kára a Blanka Divišová. Autentický náhled do světa "dolních deseti tisíc" si získal početné publikum především na serveru YouTube.com, a díky prezentaci naprosté nonkonformity zúčastněných před, během i po obřadu má dnes až kultovní status. Vzhledem k osudům svatebčanů lze tento záznam vnímat také jako tragikomickou výpověď o životě pražských alkoholiků a drogově závislých spoluobčanů. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (213)

Hashirama

všechny recenze uživatele

"Tragikomická výpověď"...pan textař asi hltá Guttalax po litrech, aby se mu uvolnilo to umělecký střevo. Nazvat svatbu dobou degenerovaných polodementních hovad a do jisté míry typických zástupců české generace X "tragikomickou výpovědí" je jako nazvat Hustýho Wimpyho nebo Záviše "postmoderní obdobou a duchovními pokračovateli Markýze de Sade"...je to pičovina, že? Stejně jako dávat tohle na ČSFD. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Nekvalitní video záznam s titulky zachycuje svatbu dvou lidí doprovázených hajlující subkulturou požívající drogy. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Originální český bizárek. Nic na velké hodnocení ale absurdita situací a bezprostřední chování všech zúčastněných zaručeně pobaví každého fanouška tohoto žánru. 3/5 ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Povedený záznam legendární svatby Jiřího Káry. Je mi ctí, že zrovna tento snímek je 1000. ohodnocený film v mé historii na ČSFD. ()

donnovann 

všechny recenze uživatele

Legendární a zároveň kultovní české video. Hlášky Jiřího Káry jsou nepopsatelný, to se prostě musí vidět jenom se nabízí otázka jestli se má u tohoto amaterského videa člověk smát nebo brečet. Souhlasím s tou první částí... ()

Týnidlo

všechny recenze uživatele

Pro mě taková hrůza, že mám sto chutí tomu dát odpad, jenže.... Jenže otázkou zůstává, zdali to právě kvůli tomu není na pět hvězdiček. Vzhledem k tomu, že to je vlastně domácí video, které nemělo nikdy spatřit "světlo youtube-světa" a nenese žádné poselství, pointu ani hlubší myšlenku, nemá cenu to asi ani hodnotit (nechci být totiž součástí hodnocení, které sahá natolik vysoko, až se mi z toho motá má pohoršená hlava). ()

Akvarista 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální záležitost. Jsem velice rád, že miliony let evoluce vedly právě k tomuto momentu a komu se to nelíbí tak je zasranej Kelt ! ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Překvápko !!! :-D Samo, že to na ČSFD moc nepasuje, ale jako sranda dobré :-D :-D :-D Spousta hlášek "zlidověla" např.: SS division Wallonien :-) , Hlavně, že máš pivo vole :-) Mám to v piči vole :-) ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Na tuhle skvostnou a autentickou bizarní sociologickou studii mě upozornil kolega L_O_U_S, za což mu budiž věčně sláva. Přiznám se, že nepatřím mezi velké milovníky vulgarismů, ale na druhou stranu mi ani nevstávají vlasy na hlavě hrůzou, když je slyším tam, kde jsou na místě. Například v tomto případě od lidí, kterým se do jejich bezzubých a pivní pěnou lemovaných úst tak nějak hodí. Tyhle kreaturky a životní ztroskotance nejčastěji potkáváme na parkovišti u supermarketu, kde somrují o drobné na rohlík a čučo. Ale tady se nám ukazují ve své každodennosti, která je nám většinou skryta. A i když to na první pohled může působit odpudivě, je to vlastně děsně srandovní story, kterou navíc napsal sám život. Na rozdíl od mnohých strojených reality show, kterých je teď v TV hotová záplava, si tady aspoň nikdo na nic nehraje. ()

Reklama

Reklama