Reklama

Reklama

Dva na cestě

(seriál)
  • Kanada Departures

Dva kanadští přátelé, dobrodruzi Scott a Justin, se vydávají poznávat krásy celého světa. Zavítají do Ruska, Ekvádoru, Vietnamu nebo na Srí Lanku... Kamarádi Scott a Justin hodili život za hlavu a vyrazili do světa za jedinečnými zážitky a nekonečným dobrodružstvím. Na svých cestách projíždí nádhernou krajinou, potkávají nezapomenutelné lidi, často také zažívají horké chvilky a získávají novou perspektivu každodenního života. Rychle zjišťují, že cesta je stejně důležitá jako cíl. Tohle není žádná soutěž a na konci na ně nečeká žádná výhra. Prostě opravdový život na cestě. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

ainny 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to i bavilo, ovšem po epizodě (mám pocit, že dvou epizodách) o KLDR mi došlo, jak moc umělé a poplatné režimu dané země to je a odpískala jsem sledování. Pohybovat se se stranickými průvodci a z toho usoudit, že to tam vůbec není tak hrozné, je povrchní, až to bolí. ()

Tom:) 

všechny recenze uživatele

Je to docela netradiční pohled na cestování, něco ve stylu Trabantem napříč Afrikou. Tedy neukazují jen krásnou přírodu a architekturu, ale i obyčejné věci typu "opili jsme se s místními jejich speciálním pivem z dětské výživy" :) Taky je fajn, že je tam vidět jak je cesta postupně mění. Justin je na začátku totálně na ránu a ke konci první série si ho vlastně člověk docela oblíbí. Každopáně stojí za to vidět (je to na Netflixu). ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

Mladí bývají dost povrchní, chybí zkušennosti nadhled a moudrost, podle toho seriál vypadá...spíš pro mladší... ()

Jurkodak1 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to, nebo chválili KLDR? Takový povrchní, moc jsem se nedozvěděl a průvodci moc chytrosti podle mě nepobrali, což asi znamená že nemají předpoklad na natáčení dokumentárních filmů. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Trochu dokument, trochu adrenalinová zábava v exotických lokacích. Přišlo mi to laciné, podbízivé a hloupé. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama