Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teen Choice Awards je každoroční americké ocenění, které vysílá americká stanice Fox Network. Oceňováni jsou lidé z oblasti hudby, filmu, televize, sportu a módy, dospívajícími diváky od 13 do 19 let. Kromě standardních kategorií mohou být ještě nepravidelně vypisovány mimořádné kategorie a dále mohou být udělována i speciální zvláštní ocenění. Na slavnostním předávání cen je vždy přítomno mnoho osobností z oblasti zábavy, umění a sportu. Cenou je malé „umělecky" vyzdobené surfovací prkno s letní tématikou a grafikou show. (Wikipedia)

(více)

Recenze (6)

novoten 

všechny recenze uživatele

V porovnání s MTV Movie Awards 2010 těžká prohra. Třetí hvězdu zachraňují horko těžko kluci z Glee a atmosféra setkání všech možných seriálových a filmových oblíbenců. Neosvědčila se bohužel ani Katy Perry jako moderátorka a podle očekávání ani vynucený "i my si musíme kopnout do Twilight" humor. 50% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Zřejmě už jsem na "Teen" choice moc starý a ono přehnaně "cool" vyznění mi vůbec povedené nepřišlo. O výsledcích, dopředu jasných každému, kdo se jen trochu zajímá o fenomény v teen světě, taktně pomlčím. Jediný důvod, proč jsem na to celé koukal, byla zvědavost na to, kterak se hoši z Glee ujmou role konferenciérů (se ctí) a samozřejmě i kvůli půvabné Katy Perry (okouzlující jako vždy). Všehovšudy mi ale toto předávání žádný zážitek nepřineslo... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Katy Perry všem dokázala, že na živo zpívat neumí a to ani tehdy, když hudba z reprokutorů přehluší její "zpěv". ()

Oňďo 

všechny recenze uživatele

Akože v každej nominácii bol aspoň jeden talentovaný herec či herečka a vždy to vyhral buď Lauthner alebo Pattison .. ! ()

maluti 

všechny recenze uživatele

Dávám pět zvězdiček. Za to že vyhrála Hilary Duff, Leigton Meester a seriál Gossip Girl. Jinak celá show byla dobrá. ()

Reklama

Reklama