Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 3

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (117)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

I do třetice se nám změnil režisér, asi trend u této série, a máme tu nový příběh s Chipmunky. Tentokrát se ocitnou v divočině. Asi každý si dovede představit, co vše se dá zažít na opuštěném ostrově. Jaká dobrodružství mohou být prožita. Jaké nebezpečí na každém metru číhá nebo jaký zážitek uvízne v paměti. Tak přesně všechno tohle Chipmunkové ani Dave neprožijí. Zatímco ostrov původně z dálky vypadá jako malý, je dostatečně velký na to, aby v něm dvojice dospělých chlapů bloudila sem a tam a nenarazila na potrhlou dospělou ženskou a její nové malé přátele. Dokonce je na něm i sopka. A právě ta nakonec představuje jedinou hrozbu, když z ničeho nic chrlí kouř, oheň a všichni hned vytuší, že nejenže vybuchne, ale zničí celý ostrov. Mezitím šestice malých veverek chodí bezcílně z místa na místo, koupe se a rozhodně jim nehrozí žádné nebezpečí. Žádná zvířata nebo cokoli. To jediné představuje kousnutí od pavouka a bláznivá dívka toužící po zlatě. Pohodovou dovolenou naruší až příjezd chlapa v plyšovém ptáku pod kterým je naostro a Davem. Ti chtějí z ostrova odjet, ale to už si holka usmyslí, že přednější je zlato. A to je tak v kostce veškerý děj filmu. Ten ale začíná na lodi, kde by se dalo vymyslet plno zajímavých situací, vrcholem zábavy (nudy) však je, že Dave upadne a na něj se vylije vše, co má na tácu. Holky si mezitím dávají taneční souboje jak v nějakém klipu a okolní cestující jim do toho infantilně tleskají a hučí jako puberťáci na střední. Nutno dodat, že se tvůrci alespoň pokusili o lehkou parodii Trosečníka, když se dívčina zpovídá několikerým míčům. Nuuuudaaaaa. Jedna z Chipmančic zase obdivuje ulovené ovoce slovy: „Můj milášek.“ Nutno dodat, že poprvé neuslyšíme žádnou celou píseň, ale jen popěvky, i tak je ale film po hudební stránce asi nejlepším. Stejně tak se nedivím vyjádření Jasona Lee, který označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. Tento film není zdaleka tak prvoplánový jako předchozí dva, netočí se kolem hudby jako předchozí dva, a taky změnil prostředí. Oproti druhému dílu dostal J. Lee více prostoru. Přesto se dospělí zcela jistě budou nudit. Děti se možná zabaví na pár desítek minut, ale nevěřím, že i s reklamami vydrží po celou dobu. Film mohl být dobrodružnější, zábavnější atd., ale tvůrci teda propásli velkou možnost a nepředvedli prakticky vůbec nic. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

To je taková hovadina! Jediné, co ušlo, byly písničky. Jinak je to jen trapárna, za kterou by se snad styděl i Disney channel. Charaktery postav se mění z otravných na naprosto nevydržitelné kvůli pavoukům, dospívání a nebo prostě jen tak, aby se něco dělo. A co byla proboha zač ta Zoe!?! Scéna s mangem celkem povedená, narážka na Pána prstenů vtipná, ale ty další (Trosečník, Pokemon) už přehnaně "nenucené". Tvůrci si nejspíš vzali za cíl, vtlouct dětem do hlaviček co nejvíc "světových" jazyků (po slovenských dilinkách přichází francouzský svůdník a magor). Pro příště by neškodila lekce čínštiny...vlastně ne, upřímně doufám, že žádné další příště už nebude. ()

Reklama

Pierre odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti. Chipmunkové ztroskotají kvůli Alvinovým bůbůstkám na ostrově a jejich pán Dave se je snaží zachránit. Jim na ostrově mezitím začíná hrabat a potkají jakousi psychopatku která je posedlá pokladem z Ostrova. No, není to vtipné? Ne není milí tvůrcí, je to SMEŠNÉ!!! Jednička byla fajn rodinná komedie, dvojka byla typická ne příliš povedenná dvojka, ale tady tenhle film je hitparáda trapnosti. Je to nereálné, hloupé, blbé, nevkusné a vy celou dobu koukáte na plátno a v duchu se ptáte co to je?? A tak se tedy ptám: CO TO JE??? ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Na dobrých pár minut mě rozesmála rychlá akční scéna, když se čipmánkové na pustém ostrově prali o jedno jediné mango. Ve svých prackách ho chtěla naivně skrýt čipetka s vadou zraku se slovy "to je můj miláššek!" Vážně nelituji, že jsem se vzdala sledování vypjatého hokejového zápasu proti Slovensku, ve filmu byly chvíle, které mě upřímně rozesmály a to je mnohem lepší než si uhnat infarkt myokardu. Co mi přišlo krajně neoriginální byla Zoe alias Trosečník a její balóny. (dvojsmysl v tom nehledejte) Taky nejsem příznivcem technicky upravených hlasů, kterým čipmánkové mluvili a zpívali, ale dalo se to přetrpět, vokály byly zajímavé. Takže fajn zábava, ale jen s veverkama, dospělí byli nudní. Ikdyž ... ten co hrál toho .. noo ... jak se jmenoval ten pták ... Ian! ten byl se svou neskrývanou averzí vůči Daveovi doprovázenou hladovým pohledem na jeho jedlý náhrdelník celkem vtipný. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Mne prijdou vsechny dily "Chipmunku" kvalitativne podobne. Tak davam vsem stejne (prumerne) hodnoceni. Kazdy je trochu necim jiny a jsou to samozrejme detske filmy, a tak by se k nim melo pristupovat. Treti dil je sice vpodstate nastavovana kase, ale nenudil jsem se. Je to megaporce chlupate roztomilosti a animace je opravdu velmi detailni a hezka. Pisnicek je hodne, a i kdyz si je clovek tezko zazpiva (anglicke mnoukani na Lady Gagu, Destiny's Child, Katy Perry... :-), na podupani nohou do rytmu to staci:-) Pokud prekousnete infantilni forky typu pad na drzku, je to prijemna oddechovka s letni atmosferou (castecne toceno na Havaji). Proti hranym prisernostem z Disney Channelu jsou Chipmunkove porad stravitelnejsi. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy se Dave (Jason Lee) vrací domů ze setkání s hudebním producentem, je možné zahlédnout klávesy opřené o zeď, které skutečně patří Jasonovi Leemu. (272827)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)

Reklama

Reklama