Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

Amras odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, kde to žijeme? Proč jsme stále zaplavováni podobně stupidními seriály? Stačilo mi pouze 5 minut a zhnuseně jsem to ihned radši vypnul. Bohužel toto není jediný podobný seriál. Podobnými (prakticky stejnými) jsme doslova přehuštěni. U tohoto seriálu jsem s radostí dal hodnocení jako odpad! Jsem rád že hodně lidí má se mnou stejný názor. ()

fandula 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál se těším vždy,když ho mají na Primě dávat.Ne jen že hercům jejich role vřím ale vyváženost vztahů je stoprocentně lepší a důveryhodnější,než například v Ordinaci v růžové zahradě.I když tenhle seriál dostal málo hlasů jelikož se tam děje velké h***o,je tak útulný že alespoň 4* si u mě zaslouží. ()

Reklama

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže je to o tom, že něčím se tvůrci a herci živit musí. Vzhledem k tomu, že takové seriály nejsou můj šálek kávy, přistupoval jsem k němu s despektem. Ten se naplnil. Po třech dílech, kdy mi osud hrdinů byl ukradený a seriál mě absolutně nezaujal jsem to vzdal. Takže ode mě jedna hvězda za snahu a pana Švehlíka. Nikdy více. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Prý se na ČSFD občas dívají i producenti, aby hledali inspiraci a otestovali momentální výkyvy diváckého vkusu. Mám tedy pro ně jistý vzkaz: jděte do prdele, svině svinutý. To poslední, co národu chybí, je další unylý blábol s plešaťícím zlitošem Etzlerem! Vypadá to, že většina dementnějících obyvatel této uplakané zemičky je plně spokojena s každodením vymýváním mozku růžovejma ordinériema, cestama do piči nebo pojišťovnama ulic, náměstíček a návsí. Podepisujete se tedy vědomě pod mizerný osud budoucích degenerací, neboť vlezou i díky vám do světa, v němž v práci otročící rodič po hektickém dni poskytne plodu tak maximálně informace a poučení o hovně. Lidi, fakt na to nemusíte čumět, není to povinný! To se vám nesevře žaludek i při náhodném zaslechnutí znělky tohoto a podobných televizních trapasů? ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiš,to je jako Velmi křehké vztahy.Je to o tom,že nějací lidé bydlí ve vilách.Nenávidějí se,protože jsou bohatý.Jmenuje se to cesty domů,aby každý poznal,co je to za kravinu.Když vidím ty lidi,říkám si : to je jako seriál Ulice.Když to vidím dál,snažím se udržet ve zdravé formě.Půl hodiny se tam mluvilo o tom,jak bylo v práci a byla také hádanice.Tady je jeden rozhovor : Žena : Jak bylo v práci ? Manžel : Jse ani neptej,šéf vyhazoval.Žena : A vyhodil tě ? Manžel :Jasně že jo,vždyt o tom sakra mluvím,ne ? Žena :Tak nebud hned naštvanej. Manžel :Musím.Chápeš to, když tě vyhodí šéf,ty vole ? Žena : Já tě nenávidím !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já tě nenávidím !!!!!!!! Neštvi mě,di z tohodle hloupýho baráku !!!! Manžel : Zavři klapačku,ženská šílená ! Žena : Já mám zavřít klapačku ? Ty hnupe,di ven,a přestanu tě štvát. Manžel : Já ven nikdy v noci nepudu,je půlnoc,A my ještě nechrápeme v posteli. Žena : Zavři tu svoji obrovskou klapačku,a mazej k sousedům.Manžel : Nikdy.Ale jinak.Co mě tady o půlnoci seřváváš ty hlupačko ? Žena : Zavři klapačku,jdi k sousedům,a mazej.Manžel : Přestan,ty vole.Vyhnali mě z práce,ty mě ještě seřveš...je tohle vůbec normální. Žena :Mazej k sousedům !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikdy nepochopím,proč jsem si vzala takového hlupáka,jako ty.Takže pá-pá a JDI K TĚM SOUSEDŮM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jen tu smrdíš tak upaluj,jsou tři ráno.Manžel : Jsi ten největší hlupačka jaká kdy existovala !!!!Jdu k sousedům a ty si tu mluv,třba s touhle hloupou stěnou.V noci tě líbat nebudu.(odchod,klepání na dveře sousedů)A máte čtyři minuty jednoho dílu cest domů.Tenhle seriál je blbost.Potom to pokračovalo,že vzbudil sousedy,přespal,požádal o rozvod,seznámil se z novou ženou,a tenhle díl končí svatbou a nevěsta zakopne o schod.Potom jede do nemocnice a ozve se :konec. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Jan Bílek se objevil před kamerou po 25 letech. Naposledy si zahrál ve snímku Pětka s hvězdičkou (1985), kde debutoval. (M.B)
  • Whisky se při natáčení nahrazovala černým čajem a víno jablečným džusem. (M.B)
  • V seriálu zemřelo 20 osob a 8 párů se vzalo. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama