Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

lineker odpad!

všechny recenze uživatele

I starý Ford se určitě v hrobě rozdrkocal štěstím nad českou pásovou výrobou současných seriálů. Je to jak u výroby automobilů. Základ stejný, jen někde krapet pozměníte kastli, přidáte dveře a nový model je na světě. Spotřebitelé a konzumenti se najdou, takže proč v tom nepokračovat. ()

Awesomer odpad!

všechny recenze uživatele

Celé dvě epizody! Žumpa, odpad, špína, hnus... Herecké výkony jak z ochotnického divadla, kde je lídrem plešatej alkoholik, co zastává roli charismatického drsňáka. Že by Clint Eastwood východu? A ze všeho nejvíc mě dojebala upoutávka, která obsahovala větu " "POKRAČUJÍCÍ V NEJLEPŠÍ ČESKÉ TRADICI".. Co to kurva?! ()

Crymes666 odpad!

všechny recenze uživatele

to je furt řečí kolik máme v televizi americkejch sraček(samozřejmě máme) a pak si lidí pustí tohle..(což je ještě horší)...wake up dude ()

vena199204 odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha celý týden v TV jen tyto debility.. Ulice, Ordinace.. Proč mají tyto odpady tak velkou sledovanost? Jaký chlap by strávil večer sledováním něčeho tak vymaštěného? Tolik vynikajících seriálů vzniká každý den ve světě, co se u nás nikdy neobjeví. OMG k poblití tohle, kdy se najde v ČR někdo, kdo natočí cokoliv kvalitou se blížící např. Chalupářům. ()

Freakyy 

všechny recenze uživatele

Dobrý to bylo do toho 50 dílu (nic jinýho nehodnotím), no prostě do té doby než Soňa umřela, bez Vitázkové už se mně na to fakt dívat nechtělo, zvlášť když je to nekonečnej seriál, jak ulice apod., prostě se tam zas vystřídají všici naši herci a zamotá se to do nějaké neskutečné podoby. I tak sem ale neviděl lepší seriál podobnýho typu, lidi tu asi nevidí, že je to prostě jen ze života a buďto jsou naštvaní, že se v tom zhlídli, nebo je to pro ně až moc moderní. ()

katjaaa odpad!

všechny recenze uživatele

Úroveň českých seriálu, kterými nás krmí Prima a Nova je tak hluboko,že už ani hloub padnout nemůže,což dokazuje i tento "skvost". ()

mira99 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí pět minut tohoto "zvěrstva" a mám zkažený celý večer. Statická kamera ve stylu latinskoamerických telenovel, jemný hudební doprovod, přehlídka nesmyslných dialogů, které slouží jen k vyplnění času mezi reklamními bloky, neuvěřitelně nesmyslné postupy policie při vyšetřování čehokoliv. Nechci být vulgární, tekže jen "hrůza hrůz". ()

nemkatuli odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím, přestože jsem ani jeden díl neviděla celý (kvůli částečné objektivitě jsem shlídla alespoň část jednoho dílu) a už podle neskutečně otravné znělky a všudypřítomné upoutávky, kterou nás neustále bombardují nemůžu dát jiné hodnocení. Když to někoho baví, je to jeho volba.. ()

PORTER44 odpad!

všechny recenze uživatele

Už ne,jeden seriál za druhým a je to jedna hovadina za druhou,radši se podívám dvacetkrát na Komando než na jeden díl týhle slátaniny. ()

mzop 

všechny recenze uživatele

Jak může mít tento seriál nižší hodnocení než Ordinace v růžové zahradě?!! Všichni, kdo uvažujete, že byste se na tento seriál chtěli mrknout, stáhnout si několik prvních dílů a třeba shlédli alespoň první řadu, určitě to stojí zato. Prvních pár dílů Vás přesvědčí, ať už o jeho kvalitách či nekvalitách. Tento seriál však nejde srovnat s typicky trapnou dnešní moderní, především nováckou, scénou. Seriál se pyšní dobrou hudbou, režií (Adamec, na kterého zde někteří kritikové nasazují, ostatně stojí za celou řadou úspěšných a zde vysoce hodnocených počinů - např. Dlouhá míle, Sluníčko na houpačce, Sanitka, pohádky Co takhle svatba, princi, Až přiletí čáp, královno, Chybná diagnóza, a mnoho dalších), kamerou, střihem, scénářem, dramaturgií i skvělým hereckým obsazením. Divákovi zároveň nabízí širokou škálu toho, co si může přát. Sví si najdou milovníci plytkých seriálů, kteří očekávají drama na poli lásky (možná proto tak nízké hodnocení???), příznivci milovaného tématu lékařství, nadšenci seriálové kriminalistiky i náročnější diváci, kteří nečekají, že vše vždy dopadne za každou cenu dobře, záporní hrdinové zemřou a kladní budou bohatí a navěky šťastní. Ano, tento seriál Vás dokáže i překvapit, MILE!!! Navíc charaktery hlavních postav jsou propracované a drží si fazónu (záporní hrdinové se nestanou pro nic za nic kladnými a naopak, namění se jen proto, že by to divák snad očekával, když už se vůbec mění). Jednu hvězdičku sebrala, a to je dle mého hlavní zápor seriálu, propagace několika značek, která se ve třetí řadě, víceméně nenápadně, vyskytla. Zkrátka jde o seriál DIVÁCKY ÚSPĚŠNÝ, A PŘITOM NE PLYTKÝ A STUPIDNĚ JEDNODUCHÝ!!! ()

kormoran odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy to nebyl žádný skvost české seriálové tvorby, ale s přibývajícími díly a obměňujícími se postavami seriál ztratil jakékoli napětí, nijaká dějová linka obalená šílenými dialogy, kterým ani ti lepší herci nedokážou přidat na uvěřitelnosti. Rozplizlý, bezcílný blábol. Ono se není čemu divit: http://www.iprima.cz/cestydomu/rozhovor-se-scenaristy ()

Krasnoludek

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem byl nedobrovolně nucen shlédnout několik dílů a jen těžko by se dalo najít něco, co by předčilo tento seriál svou stupidností, vyumělkovanou dramatičností, trapností zápletek a neskutečně tragickým výkonem i renomovaných herců. Oč smutnější poselství o naši společnosti tento seriál vysílá, vezmeme li v úvahu, že tento totální brak sleduje pravidelně kolem třičtvrtě miliónu diváků. ()

Jarmika odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka neherců díky babině u nás v obýváku. Jestli nezačnu krvácet z očí, tak ještě zkusím dodat, že jestli tyhle seriály mají být na úrovni automatizované linky, tak bych si z takové nevzala ani zadarmo toaleťák, páč by měl v sobě díry jak ementál=totálně ani k h. A teď tam začla hrát i hudba, no tak to potěš... Já myslela, že ty dialogy už nemůže nic trumfnout. Aspoň mě to donutí znovu vysvětit domov od zlých sil. Vypadá to, že situace je vážná... ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama