Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

Ant odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, větší stupiditu už jsem zas dlouho neviděla. S každou minutou jsem cítíla, jak mi rapidně odumírají mozkové buňky. ()

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Žvanivý scénář, podprůměrné herecké výkony, toporný a nudný děj, kopírování kopírovaného. Nemá smysl se jakkoli dál zabývat touto odpadní stokou současných televizních seriálů, jejichž úroveň rok od roku klesá na formu rychlokvaškové továrny na peníze. Kvantita na úkor kvality. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Seriál se chytil u jistého publika, takže nepochybně si zaslouží jednu hvězdičku za to, že diváky má. A jak tak vidím, tak má i hodně hodnotících uživatelů, což se nepodaří ani nějakému solidnímu a dobře řemeslně udělanému filmu. A to je pro mě důkazem, že divák si umí užít i seriál, který ale dost uživatelů hodnotí jako nevydařený. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

kombinace VKV a ordinace v růžové zahradě...ve výsledku prakticky neokomentovatelné a hlavně nesledovatelné....strašné! ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál jako ze života... Všichni bydlíme v luxusních vilách a řešíme jen vztahové problémy. Milí tvůrci, jděte se bodnout. To už ten slovenský Panelák má větší grády jenom proto, že se aspoň odehrává v paneláku. ()

sarume odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu hrůza hrůz. Nějak nemůžu pobrat co nám tvůrce chce říct. Být cholerickým buranem s titulem , chovat se jako prase je ok?Někomu takový hrdina chybí?Fakt prominte drazí tvurci, ale to je fakt tak strašně neuvěřitelná blbina, že se to nedá, to jsem přežila 3 díly, abych teda nebyl za blbce co hodnotí po 5 minutách ()

Andersis

všechny recenze uživatele

Jasně. Po prvním díle vite, že seriál bude stát za hovno. Hmm tak to ste borci. Je smutné jak se někteří dokážou ztrapnit. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

No nevím z jakého důvodu dají seriálu takový název Cesty Domů, jelikož to tak vůbec nepůsobí. Místo návratu domů kde vás má čekat teplá(nejlépe vyhřátá postel),teplá večeře,sprcha a náruč někoho koho máte rádi tak vás tam čekají (dle seriálu) jedině hádky a jelikož se seriál neodehrává ani tak doma jako v pracovním prostředí většiny nepochopitelně neurotických postav. "Herec" Miroslav Etzler, kterého díky nekonečné Pojišťovně štěstí a účinkování v dalších nesmyslných seriálech nesnáším a o jeho "charizmatu" se tu také nehodlám zmiňovat....Madam Rybová je opravdu slizká jako ryba nejen v této roli ale asi ve všech, které kdy hraje(žárlivé a psychicky narušené ženské ji jdou nejlépe).Mnou nenáviděná Tereza Kostková angažovaná také z velikánské hromady těch nekonečných nesmyslných seriálů podobně jako pan celer(Etzler)....já se jen ptám jak je zatraceně možné,že takoví herci neherci dostanou honoráře za takové braky??Měli by(jak jsem už dříve zmiňovala)angažovat nějáké nové a začínající herce oni totiž v televizi neuvažují,že stejné tváře hrající již pátou nepovedenou postavu v jiném avšak škatulkově podobném seriálu vede k nedůvěryhodnosti postav dalších.....Ovšem ani nově angažovaná herecká generace by si moc nepomohla(už kvůli tomu scénáři). ()

aluna

všechny recenze uživatele

Když jsme s bratrem sčítali dopravu, běžela na to na rádiu Hej reklama, a ani ta se nedala vydržet. Protože jsme trávili v tom autě u silnice kolem 8 hodin denně, tlačítko "mute" je teď pěkně ohmataný...A ty máš vroubek, Dolanskej... ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Ale notak ! Na odpad to určitě není. To je " Růžová zahrada" daleko větší blábol. Je to taková "červená knihovna", ale přece jen je tam dobře ukázán postoj dnešních "mladých" ke svým rodičům. Některé díly jsou i na 3*. Uoravuji zde mé hodnocení : nebude ubírat ani přidávat hvězdičky, ale fakt je, že to začíná být od 83 dílu jeden blábol a jedna slátanina. A ta Kostková už je všude. Paní Bohdalová nemusí mít strach o nástupkyni. Ne že by byla tak dobrá, ale bere už absolutně vše a je všude. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama