Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha!!! Toto je nestrašnější hrůza a nějvětší neherecká a scénáristická tragédie v historii českých seriálů!!! Tahle rodinná "sága" Jiřího Adamce je duševní, psychický a neemociální TEROR na všechny normální filmové nebo seriálové fajnšmekry!! Na tohle se nedá dívat ani ožratý jako prase!! Hanba všem lidem, kteří se na takových zvěrstvech podílejí!! Nafackovat málo!!! ()

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Další z nic neříkajících seriálů. Kde cihla šuká kámen a zároveň se řeší ,,napínavé situace" znepřátelených rodin. Některé jsou tak spletité, že musí zasahovat detektiv Babočka a spol. ()

veronikav 

všechny recenze uživatele

..nevím -je to další slaďák -ale tak nějak mě dostal :-) je to tak nějak vsazené do téhle doby a spousty žen nad tím zaslzí .... a proč ne ??? lepší slzet nad našima poměrama -než nad nějakýma mexickýma Esmeraldama :-D ...i dospělí mají rádi pohádky :-) ()

higuain odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál jehož nejlepší částí jsou pravidelně závěrečné titulky. Jednak pro radost, že ta hrůza už skončila a navíc znělka je opravdu jediná věc, co se na tomhle seriálu povedla. Jinak to je dílo hrůzného charakteru, spolehlivě nejodpudivější česká telenovela posledních let a že konkurence není malá. ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

První řada super. Trojice Švehlík - Šplechtová - Smutná se mi opravdu líbila. Druhá řada mě namíchla, jelikož tam přišla Kostková. Z NOVY! takže jsem se na to dívala nedívala, ale aspoň jsem měla nějaký přehled. Ale když tam teď ještě nacpou Rybovou...no coment. :( 5% ()

jhr odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší současný seriál TV Prima a vůbec nejhorší seriál, celé naší televizní tvorby napříč všemi televizemi. Ve všech směrech odporná zrůdnost, nehorázně špatně natočená, napsaná i zahraná! ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

"Honza s Vejnarem jsou u obecné kriminálky sotva týden a už zasahují proti muži, který týrá svou ženu. Vejnar při akci koupí jednu do nohy z mužovy vzduchovky. Bára má o Honzu strach. Do Hradiště přijíždí pražská státní zástupkyně Ivana Pánková a její syn Dan. Jedou za Jiřím Pánkem, manželem a otcem. Dan má průšvih - uspal svou přítelkyni a provedl jí potrat. Vyhlašují se výsledky výběrového řízení na primáře. Kdo zvítězí - Ríša nebo Vencl?" (Zdoj: TV Pohoda, 5/2012) Kdo tento mozkodlab proboha sleduje? ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiš,to je jako Velmi křehké vztahy.Je to o tom,že nějací lidé bydlí ve vilách.Nenávidějí se,protože jsou bohatý.Jmenuje se to cesty domů,aby každý poznal,co je to za kravinu.Když vidím ty lidi,říkám si : to je jako seriál Ulice.Když to vidím dál,snažím se udržet ve zdravé formě.Půl hodiny se tam mluvilo o tom,jak bylo v práci a byla také hádanice.Tady je jeden rozhovor : Žena : Jak bylo v práci ? Manžel : Jse ani neptej,šéf vyhazoval.Žena : A vyhodil tě ? Manžel :Jasně že jo,vždyt o tom sakra mluvím,ne ? Žena :Tak nebud hned naštvanej. Manžel :Musím.Chápeš to, když tě vyhodí šéf,ty vole ? Žena : Já tě nenávidím !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já tě nenávidím !!!!!!!! Neštvi mě,di z tohodle hloupýho baráku !!!! Manžel : Zavři klapačku,ženská šílená ! Žena : Já mám zavřít klapačku ? Ty hnupe,di ven,a přestanu tě štvát. Manžel : Já ven nikdy v noci nepudu,je půlnoc,A my ještě nechrápeme v posteli. Žena : Zavři tu svoji obrovskou klapačku,a mazej k sousedům.Manžel : Nikdy.Ale jinak.Co mě tady o půlnoci seřváváš ty hlupačko ? Žena : Zavři klapačku,jdi k sousedům,a mazej.Manžel : Přestan,ty vole.Vyhnali mě z práce,ty mě ještě seřveš...je tohle vůbec normální. Žena :Mazej k sousedům !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikdy nepochopím,proč jsem si vzala takového hlupáka,jako ty.Takže pá-pá a JDI K TĚM SOUSEDŮM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jen tu smrdíš tak upaluj,jsou tři ráno.Manžel : Jsi ten největší hlupačka jaká kdy existovala !!!!Jdu k sousedům a ty si tu mluv,třba s touhle hloupou stěnou.V noci tě líbat nebudu.(odchod,klepání na dveře sousedů)A máte čtyři minuty jednoho dílu cest domů.Tenhle seriál je blbost.Potom to pokračovalo,že vzbudil sousedy,přespal,požádal o rozvod,seznámil se z novou ženou,a tenhle díl končí svatbou a nevěsta zakopne o schod.Potom jede do nemocnice a ozve se :konec. ()

bukowski83 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už mi celkem pětkrát komerční televize vymyly mozek poprvé při Pojišťovně štěstí, podruhé při VKV, potřetí při Ordinaci, počtvrté při Dokonalém světě a teď konečně popáté při této zhovadilosti!!!!Proč jsou všude ti samí herci a ty stejné stupidní dialogy, proč to vlastně ještě natáčej a proč je ještě někdo všechny nezrušil a nepostřílel???To už je totální ubohost a strašně mě to nasírá!!!! ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Uáááá, to je humus! Stačí neustále vždy a všude opruzující upoutávky se smrtelně vážně až tragicky se tvářícími "hrdiny". Zkoušela jsem se dívat, ale adamcoviny fakt nevydržím! Stejně jako konášoviny a ostatní iny, včetně té dietlovic. Ano, seriály ze současnosti a když to tak vezmu seriály "ze života" nemám ráda vůbec. A u těch českých mě vyloženě dráždí ta plejáda vyžírků, která se tam drží, nastupuje, vystupuje a řeší a řeší....A já neřeším a přepínám:-) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

500x lepší seriál než Ordinace. Příběh o doktorech , policistech a dvou znepřátelených rodinách. Perfektní :) 3* .. alespon tu nejsou role přechodné a měňavé z dílu na díl jak v Ordinaci. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Herci zapíchnutí do kulis, i ten minimální náznak kameramanské koncepce prošel koupelí v žumpě nedůvěryhodnosti, ke scénáři zůstávám netečný ()

HorrFi odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší seriál co znam. Viděl jsem pár dílů a nemoh sem věřit tomu jak to některý lidi může vůbec bavit ()

Tyny odpad!

všechny recenze uživatele

České seriály jdou čím dál tím víc z kopce, až mi je z toho na nic. Když srovnám obsah našich seriálů a třeba francouzských, tak se to vůbec nedá srovnávat. Cesty domů mají jeden důvod k vysílání a tím jsou babky, které večer sednou k televizi a hltají jednu telenovelu za druhou. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama