Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

chubaka odpad!

všechny recenze uživatele

V době kdy v seriálu ještě působil Alois Švehlík, tak to jětě nejákou úroveň mělo, ale momentálně je to taková slátanina, že se to svou ''kvalitou'' vyrovnává Ordinaci.... ()

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřím tomu, že tohle někdo může myslet vážně! Snad maximálně jako parodii na tu nejstrašnější kriminálku všech dob zkříženou s Ordinací - a i ta je hodně mizerná! A to jsem nedala ani celý díl! Tak strašnou šmíru jsem fakt strašně dlouho neviděla. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Ale jo, člověk se vždy v těchto seriálech najde. Po úvodních kostrbatě toporných dvou dílech seriál nabíral na obrátkách. Závěrečné díly byly famózní. Perfektní práce charismatického kovboje Aloise Švehlíka, doplněná 100% Potměšilem a tradičně fantasticky nervově uříceným Etzlerem si zaslouží tři hvězdičky. Režižér Adamec je zajímavý tím, že do rolí často obsazuje dabéry viz. Pyško (alias Bruce Willis), Soukup, Šplechtová... Ale sázky vycházejí. Jejich hlas dodá seriálu šmrnc. Navíc má nabíječ Adámkové čuch na obsazení vedlejších rolí. Všichni působí 100% přirozeně včetně malých pětiletých klučinů! Výjimku tvoří Šimůnek, ale jeho kýčovitost v herectví alespoň pobaví a zase tak moc prostoru nedostával. Kokotsky strojeně napsané dialogy nehodnotím, to už je v české tvorbě normál. ()

Markussis odpad!

všechny recenze uživatele

To že seriál nemá scénář, nemá žádný námět, nemá herecké výkony, není z něho cítit nadšení a nemá ani konec, to je bezesporu nudné a tragické ve všech ohledech. Vlastně to ani žádný seriál není. Ovšem dívat se každý večer na společnost těchto vyčuraných neumětelů, kteří mají svůj jediný cíl, a to co možná nejvíce si nahrabat, dokud to jen jde, to sebou přináší až pocit hnusu. Facelift seriálu je opravdu kouzelný - nechutný primitiv Etzler v hlavní roli jako ten nejvetší drsňák. Sám si asi připadá hodně cool. Jsem asi hodně out, ale při pohledu na tohoto pána se mi dělá opravdu nevolno. Viděl jsem s ním rozhovor na čt 24 a byl to velký zážitek. Někde jsem se dočetl, že tato kreatura dokonce hrála v Národním divadle. Asi je možné opravdu všechno. Inu opravdu doba temna. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

no ty vole !!!! Bohužel si to naše mongoloidní společnost vyžaduje, tak proč bys se nevytvořila naprostá megasračka, kde by těch pár herců, kteří ještě nedávno byli uznávaní, pro peníze ze sebe neudělali totální debily? Ať žije konzumní, bezmozková (bohužel většinová) komunita............. moje hodnocení = 0 z 10. ()

Mičl 

všechny recenze uživatele

Další z trapných českých telenovel Cesty domů aneb jak Prima vrací Nově úder. Televezní válka pokračuje a todle je fakt velká kktina jedinej tak Dolanskej tam umí trochu hrát, proto ta hvězda jinak je to fakt odpad! ()

Merkin odpad!

všechny recenze uživatele

Kamarádka byla mystifikována a myslela, že nejde o osoby vracející se domů, ale o domy, které cestují. Myslím si, že kdybychom v každém z dílů sledovaly budovy, jak někam jdou, možná by šlo o větší zábavu:) ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina všech doposud vysílaných pokusů o český Tak jde čas. Jak jinak je pod tím podepsán režisér Adamec. Udivuje mě s jakým klidem pustili tvůrci do vysílání seriál, ve kterém je u každé scény v interiéru slyšet každý krok a každé zašustnutí. To se prostě i v tom nejlacinějším US sitcomu prostě nestane, schválně si nějaký pusťte. Děs, hnus, prostě odpad! ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem tenhle seriál sledoval každé pondělí a každou středu, až tak do začátku podzimu 2012, takže jsem tomu věnoval skoro dva roku, protože někdy jsem to také přestal sledovat, ale poté jsem se zase dívat začal. Nevím, proč už ten seriál nesleduji a už se mi nelíbí a nudím se u něj. Možná, že už mě to prostě přešlo, stejně jako u Ordinace, které jsem chvíli také věnoval pozornost, ale určitě jsou Cesty Domů nejlepší seriál, který byl za poslední dva roky natočen. ()

Pablinho odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem další díl v TV, přijdu tomu dát odpad! a překvapivě zjistím, že už jsem ho tomu dávno dal. Ale kdybych mohl, dám tomu oba dva. Ta rádoby napínavá atmosféra je fakt směšná, naprosto přehrávaný, ti herci na to nemaji. Ale tohle by nezachránil ani Hollywood, jaká je to scénáristická patlanina... ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama