Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

hackstolle odpad!

všechny recenze uživatele

Tak. Ted se priznam, ze poprve v zivote hodnotim neco, co jsem jeste nevidel. Ale ani neuvidim. Protoze nehodlam mrhat drahocenne vteriny a minuty sveho zivota sledovanim takovehoto naprosteho odpadu. ()

Travinho odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto hnusu jsem musel všechny své odpady změnit minimálně na jednu hvězdičku, protože vše bylo alespoň o třídu lepší než tohle. ()

dolin1 

všechny recenze uživatele

Ale no tak. Přijde mi, jako by zde hodnotili rozzuření pubeťáci, kterým si dovolí maminka místo 45. dílu kriminálky Las Vegas IX pustit tento seriál - tak jdou a daj mu aspoň odpad! na CSFD. Přitom tento seriál má výbornej scénář, po dlouhé době uvěřitelné, nevykonstruované zápletky a dobře napsané dialogy, kvalitní (většinou) herecké výkony... Je to o dvě třídy nad Ordinací v růžový zahradě a o třídu nad Pojišťovnou štěstí i nad novejma řadama Nemocnice na kraji města. Snad se dá kvalitou přirovnat ke starý Nemocnici na kraji města - tzn. žádnej zázrak, ale koukatelnej seriál, kterej baví, čas v seriálu i u něj příjemně utíká. A o tom to má být... Dal bych 3 hvězdy, kdyby tu měl rozumný hodnocení - takhle za ****. P.S.: Doufám, že se definitivní počet dílů zastaví někde kolem 40, natahovaná kaše nikdy kvalitě nepřispěje... ()

amyth odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné co z tohoto naprosto debilního "seriálu" vybočuje je Etzler ...... jenže nikoliv směrem k lepšímu. Nejhorší herecký výkon který je extrémně slabý i na jihoamerické telenovely ()

Fenris 13 odpad!

všechny recenze uživatele

Zlo existuje. Skrývá se v temných koutech, číhá v duši každého z nás. Každý proti němu můžeme bojovat. A měli bychom. Třeba přepnutím na jiný program. Proti tomuhle je produkce Asylum tvorbou hodnou Oscara ve všech kategoriích. To už naši herci opravdu nemají ani kousek sebeúcty v těle? ()

Back_At 

všechny recenze uživatele

Pro některé trnem v oku (jistě i oprávněně), ale pro mě většinou příjemné zpestření pondělních a středečních večerů. I přes místami naprosto debilní scénář a chabými hereckými výkony se těším na další epizody (obávám se, že mé "nadšení" spočívá hlavně v sledování Igora Chmeli.. :/ ) ()

Moiseiwitsch odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem pár dílů shlédnul, abych věděl na co se dívají běžní lidé, když přijdou večer z práce. Udělal jsem chybu... Rád bych dal alespoň jednu hvězdu, ale nepřišel jsem na nic, za co bych ji udělil. Dříve seděli lidé u svíček a povídali si nebo četli dětem. Možná některé návyky tradiční společnosti byly lepší než ty, které chytáme mi dnes. Když nám vypnou elektřinu tak pobíháme po svých příbytcích jak pomanutí a jsme vyhození z rovnováhy, že nám většina přístrojů, kterými jsme obklopeni přestala fungovat. A přitom bychom některé večery mohly dělat jiné činnosti než sledovat tv. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet dílů mělo dobře našlápnuto, jen kdyby se nepřepsal konec, aby se to protáhlo do 5 let seriálu. Proč? Vždyť to mohlo být dobrý, ale ne, oni musí roztáhnout scénář na 300 dílů a jak to dopadlo? Tak jak všechny tyto seriály. 20% ()

FosaCZ 

všechny recenze uživatele

Ajajajajajaj! Televizní rutina v nejhorším slova smyslu. Vitázková je herečka na odstřel. Snad na ni příště budou mířit líp! ()

moviepill odpad!

všechny recenze uživatele

Už by mohli konečne urobiť seriál z iného prostredia a prípadne aj z inej doby. Táto Poisťovňa šťastia cez kopírák sa mi ani trochu nepáči... ()

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak se nekonal, žádná česká komerční TV stále nebyla schopna vytvořit jakžtakž kvalitní seriál (snad s výjimkou Hospody), ale z tohohle se mi aspoň nechce hned zvracet. EDIT o pár dílů později: Tak teď už ano:) ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes jsem nedopatřením přepnul na tento kulturní masakr. Cosi řešily nějaký šmetyny, "hrál" tam Sagič a Darinka Rolinsová sama sebe. Chvíli jsem zíral a nevěděl o co jde, příběh je na mě asi příliš intelektuálně složitej. Tak hluboké seriálové folosofii nerozumím, uniká my smysl a konání postav...každopádně mi bylo velmi blitno po jednom půldílu...a je mi ještě teď, téměř hodinu a půl po něm...tohle jsem si po dni stráveném náročnou prací doopravdy nezasloužil...upřímně všechny prosím...nedívejte se na to, berte ohled na své zdraví, děkuji. ()

DandaPiper odpad!

všechny recenze uživatele

Už vidím tvůrce Primy: Cože? Německý sračky došly? To nevadí, tak si necháme udělat vlastní, přece jen jsme sousedé, tak bychom to měli mít více-méně v krvi....a taky že jo. Úplně největší průser je, když se ?seriál? snaží být tak americky akční, tragickej nebo dojákovej. O té poněkud komické, ale především trapné "Jsem policajt/ka v utajení" linii ani nemluvím. Fuj, hnus. Radioaktivní odpad, zajistit a vystřelit do vesmíru. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama