Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyzkoušejte si, zda byste obhájili svůj řidičský průkaz.  V přímém přenosu mají diváci možnost otestovat si řidičské schopnosti, zasoutěžit si o osobní automobil, zjistit, co dokáže alkohol za volantem a pobavit se nad komickými příhodami účinkujících pořadu.
Hlavním cílem projektu Autoškola národa, který duchovně podpořilo Ministerstvo dopravy i Dopravní policie, je prověřit řidičské schopnosti českého národa a zábavnou formou apelovat na větší ochotu dodržovat pravidla silničního provozu.
Ve studiu, které se podobá velké křižovatce, se střetnou řidiči, kteří nemají u české veřejnosti zrovna nejlepší pověst. V zábavném klání tak uvidíme, zda se podaří taxikářům, motorkářům či řidičům kamionů dokázat, že hravě obstojí třeba ve srovnání se zkušenými řidiči nebo s řidiči svátečními. A dozvíme se také, jak si povedou čerství držitelé řidičských průkazů, tedy ti, o nichž statistiky tvrdí, že způsobují nejvíce dopravních nehod! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Wowara 

všechny recenze uživatele

Jsem čerstvě po autoškole, tak jsem si s chutí ověřila, co všechno mě tam naučili (tedy vlastně, co jsem si sama po večerech našprtala).. určitě zajímavý nápad, trochu nedovedený k dokonalosti. Občasné trapné pasáže, či hluchá místa, ale jinak se to dalo. A Lucie Výborná je opravdu výborná moderátorka. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

No, sice to bylo lepší, než všechny IQ testy národa dohromady, ale přesto tomu něco chybělo... Jarda Bosák je sice fajn komentátor fotbalu, ale tohle mu nějak nesedlo, o jeho kolegyni Lucii Výborné ani nemluvě (třeba ten "vtip" u vysvětlování tvaru SMSky). Nápad jako takový taky nebyl špatný, ale to zpracování... Škoda té animace, nebyla až zas tak marná, jenže na normálních rozměrech TV obrazovky toho bylo vidět velký prd a nejlepší chvíle nastaly při otázkách v noci. Jen si to představte: auto jede se zapnutými světly, já vidím před sebou velkou černou tmu a najednou otázka: "Jak se zachováte?". :D Až při správné odpovědi a označení chodce jsem si všiml, že tam vůbec někdo jde. Ale jak jsem psal výše, nebylo to zase tak úplně marné, trochu poladit, nějak rozumně sladit obtížnost otázek (otázka "co uděláte, když jedete za tramvají a ona má pár metrů před vámi zastávku" mi přišla celkem... zbytečná) a hlavně opět něco vymyslet na Karla Hynka, jeho ježdění pod vlivem bylo jednak k popukání a také docela poučné. ()

Reklama

Saffer 

všechny recenze uživatele

4/10 Čekal jsem víc. Otázky - některé byly tak jednoduché, že k jejich vyřešení není potřeba ani vlastnit řidičák - opilý chodec na silnici, co udělám? Další byly průměrné a ostatní díky počítačové grafice těžko řešitelné... Tak něco si člověk zopakoval, ale to je málo. Nalitý řidič to všechno zbytečně přehrával, informační hodnota těsně nad nulou. Dál se k tomu nemá cenu vyjadřovat. Pokud bude někdy příště, chtělo by to něco lepšího. ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

Velice pěkný pořad, který by se měl podle mého názoru na televizních obrazovkách objevovat častěji. Velice se mi líbila obtížnost otázek, která nebyla zdaleka tak jednoduchá, jako je tomu u zkoušek v autoškole. Bylo vidět, že autoři se skutečně pokoušeli nasadit tam pořádné "špeky", často situace, o kterých se vlastně ani v běžných autoškolách příliš neučí a člověku dojde až časem a praxí, co všechno může v reálu nastat. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Když jsem dělal autoškolu a celých pět měsíců na to kašlal, pak se učil den před zkouškama, byl to větší záhul, než tato "autoškola národa". Otázky byly celkem primitivní, nebo zákeřné. To je otřesná kombinace, která má prvoplánově z někoho udělat skvělého, z druhého kokota. Špatná animace, v které mnohdy ani nebylo poznat a vidět co je ten zádrhel. Bosáka mám rád když komentuje fotbal, tohle mu vůbec nešlo a bylo na něm vidět, že ukousl víc, než dokáže sníst. Celkem nudný pořad, který ale hravě porazil IQ testy národa trvající tři a půl hodiny. 44% 28.08. 2010 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama