Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyzkoušejte si, zda byste obhájili svůj řidičský průkaz.  V přímém přenosu mají diváci možnost otestovat si řidičské schopnosti, zasoutěžit si o osobní automobil, zjistit, co dokáže alkohol za volantem a pobavit se nad komickými příhodami účinkujících pořadu.
Hlavním cílem projektu Autoškola národa, který duchovně podpořilo Ministerstvo dopravy i Dopravní policie, je prověřit řidičské schopnosti českého národa a zábavnou formou apelovat na větší ochotu dodržovat pravidla silničního provozu.
Ve studiu, které se podobá velké křižovatce, se střetnou řidiči, kteří nemají u české veřejnosti zrovna nejlepší pověst. V zábavném klání tak uvidíme, zda se podaří taxikářům, motorkářům či řidičům kamionů dokázat, že hravě obstojí třeba ve srovnání se zkušenými řidiči nebo s řidiči svátečními. A dozvíme se také, jak si povedou čerství držitelé řidičských průkazů, tedy ti, o nichž statistiky tvrdí, že způsobují nejvíce dopravních nehod! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

ArtemisA

ArtemisA (hodnocení, recenze)

Dávám dvě hvězdičky za nápad a taky proto, že mám ráda Jaromíra Bosáka. Otázky byly primitivní až směšné... Na druhou stranu mi tento pořad posloužil jako cvičný test do autoškoly... :)

Reklama

Reklama