Reklama

Reklama

VOD (1)

Katyin manžel se vydá k sousedovi přerušit divokou Silvestrovskou party, kterou pořádá sousedův syn. Domů se však už nikdy nevrátí. Vypadá to, že zemřel na infarkt, ovšem pravda je mnohem zlověstnější... Odpuštění. Výčitky svědomí. Toto je pravdivý příběh, který vypráví o vraždě a neskutečném poutu, které z ní vzešlo. Katy a Bob bydlejí v malém městečku a mají víceméně perfektní život. On je uznávaný právník a známý triatlet. Ona nedávno porodila dvojčata. Dnes v noci je Silvestr a sousedův syn pořádá divokou party. Bob se vydá je požádat, aby se trochu ztišili. Následuje hádka. A najednou je Bob mrtvý. Nikdo se nepřizná. Média se snaží zjistit, co se stalo. Katy chce znát pravdu, ale všichni mlčí. Město pohltí ticho. Policie pátrá v utajení a podaří se jim chytit podezřelého. Oblíbený kluk Ryan se snaží zůstat v pohodě, ale břemeno oné noci je příliš těžké. Jeho právník se chystá hrát na nevinu. Jenže potom se Katy a Ryan setkají tváří v tvář. Katy by měla být truchlící vdovou, ale namísto toho přijme roli matky, která podporuje svého syna. Nikoho neobviňuje, nabídne utěšující náruč. A Ryan ji prozradí, co se tu noc skutečně stalo. Krok za krokem. Když Ryan povstane před soudem, prohlásí, že je vinen a otočí se na Katy. Pohled, který si vymění je plný soucitu a sdílené ztráty... (HBO Europe)

(více)

Recenze (14)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Len ťažko horko možno uveriť, že naša hlavná hrdinka bola natoľko "zhovievavá", že dokázala prekúsnuť vraždu vlastného muža teenagerom a navyše sa s ním chodiť ukazovať po školách kvôli besedám o tom čo dokážu urobiť z detí drogy či alkohol. Ak je tento film naozaj podľa skutočnosti tak je Katy buď tak silne veriaca, alebo tak silne blbá, alebo ešte horšia kombinácia, spojenie - silno, blbo veriaca. Každopádne odpustiť vraždu osobe vlastného člena rodiny, ktorú sme natoľko milovali mi príde viac ako choré. Záver filmu s autentickými zábermi z telocvične školy na Sama Chalúpku v Prievidzi mi príde zase raz také, "cukrovsky" americké kde si všetci tak krásne odpúšťajú - tiež ste si všimli ten nevynútený potlesk??. "Nádherná" krajina tá naša Emerika - škoda, že je oceán taký "malý" - sú príliš blízko Európe. A ešte k prípadom vrážd maloletými - treba im odpúšťať - ved sú to len deti. Veď keď to spraví 16, 17 roční - vôbec, ale vôbec nie je predpoklad, že príde niečo "lepšie". Jedni detská vraždia z dôvodu, že sú z bohatých rodín, majú všetko a nudia sa, druhí preto, že sú zo sociálne slabších rodín, vrie v nich závisť, alebo proste len nedostali slušného vychovania, lebo vyrastali v ťažkom prostredí - stačí si len vybrať. Nakoniec za všetko môže predsa spoločnosť. Netreba však podotknúť a hlavne ZABUDNÚŤ, že sme jej súčasťou. A riešenie?? Treba len kývnuť plecami a povedať - NUŽ UŽ JE RAZ TAKÁ DOBA, ČO SA DÁ ROBIŤ, VEĎ NÁS SA TO (momentálne teraz) PREDSA NETÝKA .. ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Taký typický televízny film – nezáživný, s chabými hercami, primitívnou zápletkou – proste žiaden zázrak. Na to, že je nakrútený podľa skutočnej udalosti sa mi zdal príliš nereálny a ten záver radšej ani nekomentujem. Ešteže to, ako pri niektorých TV filmoch, nenatiahli na dve hodiny, to by sa znášalo oveľa ťažšie. Tento film by bol lepší ako jedna epizóda kriminálneho seriálu. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tedy, tak 80% filmu je na TV produkci poměrně ucházející. Ten zbytek, kdy jde především o konec, je ale pro mě dost nepochopitelný, zvláště z pohledu Katy. Nechci spoilerovat, ale hlavně díky tomu, jak se Katy zachovala, jde v mých očích hodnocení hodně nízko, prostě mi to nepřijde normální. ()

LudeCZek 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát 3* za klasický televizní film, ale za ten, i když prý skutečný, závěr dám 2*! SPOILER Aby si ta manželka z celého příběhu udělala obživu a objížděla školy a mluvila o tom pořád dokola a ještě ke všemu se usmířila s vrahem a brala ho sebou....to neee /SPOILER ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Podivný, pytlem praštěný film. Kdyby byl označen za krimi parodii, dával by nějaký smysl. Parta puberťáků viděla naposledy zavražděného? Každá policie na světě by si je vypůjčila takovým způsobem, že za hodinu by byl případ vyřešen. A ten závěr? Ach jo.... ()

Smashed 

všechny recenze uživatele

Asi nikdo od takovýho filmu nemůže očekávat oskarové výkony a super děj, takže naprosto nechápu komentáře typu otřesní herci... Podle mě to docela ušlo, film si po celou dobu drží určitou dávku napětí a konec byl docela překvapením. Moc se mi nechce věřit tomu, že by se žena mohla "kamarádit" s vrahem svýho muže, ale jinak je to docela uvěřitelný. ()

MihhC 

všechny recenze uživatele

Manželka poslance Langera opět bojuje za spravedlnost, po úspěšném boji proti nebezpečným řidičům autobusů s fixama v ruce již vede policejní vyšetřování, jako obvykle se tedy na to nedá dívat. (Pravda - téma se srovnávat nedá - ale jako film by to možná bylo zajímavější :) - a též založeno na skutečné události.) ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Slabé krimi drama o partě teenagerů kteří pořádají večírek na silvestra,když jim to přijde soused ukončit několik z nich ho udeří a on umře,policie si nejdřív myslí že to byl infarkt ale potom zjistí že byl zavražděn a parta teengarů se snaží všechno zapřít a snaží se držet při sobě.Herecké výkony nic moc. ()

Jarsey odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! Jediné hodnocení: nemůžu dát ani jednu hvězdičku filmu, kde jsem za celou dobu nemohla uvěřit paní herečce, že jí zavraždili manžela! ()

Reklama

Reklama