Reklama

Reklama

Kybernetická guerilla: Hackeři, piráti a tajné války

  • Francie Cyber guérilla : Hakers, pirates et guerres secrètes
všechny plakáty

Obsahy(1)

Virtuální svět internetu přitahuje pozornost nejrůznějších zájmových skupin, stále víc se zapojuje do globálního byznysu a tím láká i organizovaný zločin. Doba romantických desperádů ale končí, jen několik kliknutí od Googlu rozpoutali hackeři promyšlenou kybernetickou válku. Kolik stojí data ukradená z bankovních karet a co je na černém virtuálním trhu nejžádanější? Které viry patří k nejúčinnějším zbraním internetové mafie a dá se před nimi vůbec bránit? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Hackri sú taká dvojsečná zbraň. Keď sa nachádzajú v roli Jánošíka a sprístupnia na net ukradnuté sériové číslo či vytvoria nejaký keygen, ktorý chudobe pomôže "okradnúť" software-ových pánov je všetko v poriadku. Keď však zamoria váš komp zverincom či emaily spamom veľmi rýchlo sa dostávajú do nemilosti. Ďalším krokom je vyhlásenie vojny štátu armáde či internetovým inštitúciám. Žiadne výstrely, žiadne mŕtvoly len čistá podstata, prachy. Ajtáči sa nabalia na štátnom tajomstve a ľudia si povedia akí sú tí chlapci šikovní. Spraví sa jeden útok na banku a opäť sa dostávajú do nemilosti ľudu, pretože okrádať dôchodcov či siahať na úspory chudobe sa nerobí. Druhá vec je kašlať na ľudí, keď si hoviem ticho v Číne, ktorá mi aj tak nič nespraví. Snaha o vytvorenie aktuálneho dokumentu o informačných technológiách naráža na veľký problém. Kým sa film natočí, zostrihá a rozdistribuuje všetko v ňom spomenuté už dávno nieje aktuálne. A čo dokument o komunite ľudí, ktorá je tri ťahy pred oficialitami. Vloženie parodických obrázkov do rozprávania bol len chabý pokus o zaujatie diváka, keďže aj samotní autori si boli vedomí neaktuálnosti práve natáčaného diela. V súčastnosti nehodné projekcie ani ako zaujímavosť. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument o moci hackerů.Musím přiznat, že s nízkým hodnocením se ztotožňuji. Spíš než informován jsem byl zaplaven. Informace o trojském koni apod. mohli před 11 lety působit objevně..Dřív dostávali odhalení špioni trest doživotí, proč to nedostávají mnohem nebezpečnější hackeří a vývojáři virů? Nebo rovnou oprátku. Jde o desítky tisíc osob jak zazní v dokumentu. Otec vždy říkával "štěnici musíš zašlápnout, jinak ti bude pořád pít krev" ()

Reklama

Reklama