Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řada rekonstrukcí zločinů a poznatky forenzní vědy nám přiblíží morbidní myšlení psychicky narušených žen, které jsou smrtelně nebezpečné. Ve vzteku 25-letá Sylvie Seegrist s léta neléčenou schizofrenií zahájila palbu na nevinné nakupující v Philadelphia Mall v roce 1985. O dvanáct let později, v Sherwood, Arkansas, v depresi Christina Riggs udusila své vlastní děti přes četné volání o pomoc. A nikdo neslyšel křik starších pacientů na Floridě, když Bobbi Sue Dudley aplikovala injekce s inzulínem. Její touha zabíjet byla poháněna smrtící touhou po pozornosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

Byl to dokument, nebo návod, jak někoho odkráglovat??? Ehm...Tak co jsem si z tohoto dokumentu odnesla, že nejvíc pošahaných rozuměj: psychicky narušených žen je klasicky v Americe. Oj, kdo by to jen řekl. Dále kdo to ještě netušil, tak v Americe si opravdu může koupit zbraň i úplný trotl rozuměj: člověk s paranoidní schízou. Tak nějak si nejsem jistá, jestli to byla vina jen těch žen, nebo celé společnosti. No a na závěr jsem se poučila, až budu chtít někoho zabít, jak to rozhodně dělat nemám a pak jak se to dělá správně a rafinovaně. Takže kdybych byla pošahaná vyšinutá trotlice tak jdu na to od lesa a s inzulínem a projde mi to jedna báseň. Ameriko díky! ()

haffen 

všechny recenze uživatele

Keby to malo pridanú hodnotu v podobe rekonštrukcií prípadov v štýle Najväčšie krimi prípady, ale dokument neprináša omnoho viac informácií ako to, čo si nájdem na wikipédii. Veľmi malá výpovedná hodnota. ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

docela špatný.....takový americky zjednodušený.....divný polodokumentární hraný ilustrace.......žádný dobový originál fotky a tak vůbec......stačilo chvíli gůglovat....Sylvie např: Docela podobná, ale ani ta zbrań v tý rekonstrukci neni autentická........hodně laciné..tak za hoďku v obchoďáku natočené......brrr...další příběhy lepší.... Dokument bohužel v takovym tom stylu - od reklamy k reklamě....neustálý opakování a shrnování pár faktů...... ()

Reklama

Reklama