Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eduardo López sa vracia z biznis výletu z Milána a na letisku sa spozná s tajomným mužom menom Raimundo Conti, ktorý mu ponúkne pomoc. Eduardo odmieta, avšak prenasledovanie tajomným chlapom sa ešte len začína. Po tom, ako obdrží disky, na ktorých je nafilmovaná celá jeho rodina, nepokoj a obavy vzrastajú. Kto je tajomný muž Conti? Existuje skutočne alebo je to iba prelud jeho prepracovanej mysle, ktorý sa hocikedy nečakane zjaví a ešte záhadnejšie vyparí? (sochoking)

(více)

Recenze (4)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Uchopíte rychlovarnou konvici, napustíte do ní vodu, zapojíte do elektrické sítě a dáte vařit. Vězte, že to bude mnohem napínavější nežli tento thriller. A ušetříte si minimálně hodinu a půl života. ()

spotczek 

všechny recenze uživatele

Snad neprozradím příliš, že Raimundo Conti je pro mě zosobněním ďábla, takový argentinský Mefistofeles, kterému se však na rozdíl od Fausta podaří Eduarda zdolat. Člověk se vydrží dívat. Příběh je zajímavý i napínavý. Jen se mi občas zdál scénář poněkud nelogický, např. když jednu chvíli manželka Eduarda vybízí k tomu, aby s Raimundem zatočil, a hned druhou chvíli Raimunda obhajuje. Vliv ďábla by to sice vysvětloval, ale takové vodítko chybí. Kdyby scénář trochu víc zapracoval na jakési dvojí tváři Eduarda (zde moc přímočaře rozdělené na neurvalou minulost a svatouškovskou přítomnost, proto jsou psychologické motivace neuvěřitelné a i přes svou logičnost působí závěr moc tvrdě, nesourodě), kdyby se celkově některé detaily dopracovaly, byla by z toho mrazivá obžaloba kariérismu a dnes běžného životního stylu. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý thriller s o manipulačních hrách s (dle mne) špatně podanou pointou a pár dírami ve scénáři... 70% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama