Reklama

Reklama

VOD (1)

Neal Bannen (Mark Gantt) je vo veľkom probléme. Všetko prehral v kartách a teraz má likvidačný dlh u gangstera Sonnyho Carra (Ski Carr). V tej chvíli mu podá pomocnú ruku jeho strýko - mafiánsky boss pán B (Robert Forster). Ak pre neho ukradne skrinku so záhadným obsahom, odmení sa mu miliónom dolárov. Neal je ale bohužiaľ pri zoznámení s pôvabnou vreckárkou Madison (Vanessa Marcil), ktorú ku krádeži potrebuje, nepozorný a nechá sa zatknúť políciou, ktorej šéfuje jeho otec. Pretože je to už tretíkrát, dostáva na výber: buď pôjde do väzenia, a to na veľmi dlho, alebo bude s políciou spolupracovať a pomôže jej usvedčiť pána B. S pomocou Madison Neal skrinku ukradne, nakoniec sa ju rozhodne odovzdať pánovi B a zároveň spolupracovať s políciou. Od pána B sa dozvedá, že krádež skrinky bola len testom, ktorý Neal úspešne zložil. Neal je totiž v skutočnosti mafiánov syn, má sa stať jeho zástupcom a vlastne je aj nástrojom pomsty za neveru Nealovej matky. (TV Dajto)

(více)

Recenze (10)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Za starú belú stojí tento žetón bez zmyslu otáčajúci rádoby gentlemanský podvodník. Ten by neoblafol ani Neymara a scenárista slabo napozeral Quentina s Guyom. Štúdiový film s nutnosťou zbytočných sexuálnych scén a akože gangstrov, ktorí sú ešte menej hroznejší ako titulky k Scorsesemu filmu. Vlastne naratívnosť filmu je fuč, herci išli len tak okolo a osudovosť na obrazovku načmáraných pravidiel je trápna a smiešna. Twisty sú nútené aby udržali pozornosť na tých mizerných hodinu a pol. Stačilo. Pravidlo č. I: Nenechajte Warena točiť filmy. (videné 24.1.2019, DajTo archív) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rozpolcenost a podivná směska klišé je údajně vlivem spojení několika dílů internetového seriálu, ve kterém měl každý díl nějak kolem šesti minut. I přesto jakoby se jednalo o čirý televizní film. Je na něm vidět vliv a odkazy na mnohé starší celovečerní snímky s takovýmto tématem. Děj, grafika, střih a tempo. Známá šablona dějství znalé diváky moc neohromí, ale jako začátek pro novou diváckou generaci to není zase až tak špatné. Takže staří filmový matadoři nechť jdou dál. Tohle už bylo vidět opravdu mnohokrát. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ukazkovy priklad, ze na kvalitnu cool gangsterku nestaci vymysliet prekombinovany scenar, obsadit par beckovych hercov a obslahnut vizuál od Guy Ritchieho pokial ten scenar nestoji za vela, hlavny hrdina je nielen mizerne napisany ale hlavne otrasne obsadeny, vedlajsie postavy nezaujimave a to ze ich hraju zname ksichty im nepomoze. A samotny vizual to uz tiez nezachrani. Pekne natocena sracka je stale sracka. 3/10. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že podobné filmy většinou hodnotím málo hvězdičkama, ale tohle mi čirou náhodou nečekaně sedlo. ()

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

Zoufalství jak režijní tak herecké. Ani půvabná Vanessa Marcil mi nepřidá na hodnocení. Nejhorší je ovšem to, že film to myslí sám se sebou vážně. Přirovnal bych to celé ke kvalitě maturitního videa ve stylu Guye Ritchieho..ale pořád lepší než granát nebo pumpičkou přes kulky (if you know, what i mean). ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama