Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alyssa (Caitlin Wachs) je nadšená mladá výzkumnice a spolu se svým otcem vede vědecké středisko na Bahamách. Předmětem jejich studia jsou delfíni a především komunikace s nimi. Alyssa s otcem vymyslí umělý jazyk, kterým dokáží komunikovat s pokusným zvířetem. Jejich výzkum se však dostane do střetu s úmysly amerického námořnictva. Odpor vědců vůči armádním sonarům, které údajně tyto inteligentní savce zabíjí, přivede na Bahamy i mladého důstojníka Craiga (Paul Wesley) s tajným posláním. Na oba mladé hrdiny čeká životní zkouška jejich lásky i profesních hodnot. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Možná se stanu trnem v oku pár poctivejm divákům, kteří už jen z hecu sjedou i totální šrot, jenom aby ho mohli bez špatného svědomí ohodnotit. Tohle mám u podobných kousků kdesi, každý ať se trápí dle svého svědomí a množství volného času. Na tohle se nedalo koukat ani 20 minut! Jde o vůbec první film, který jsem odsoudil, nedokoukal a okomentoval po zhlédnutí zhruba patnácti minut. Vidina dalšího paskvilu pro náctileté puberťáky, kde je příběh až někde na desáté koleji a v první řadě je krásný obličej, laciné gesta, nagelované vlásky, hubené slečinky s křečovitým úsměvem mi naštěstí nedala jinou volbu, než to utnout hned z počátku. Už první záběry na dvě usměvavé krasavice, jak se sluní krásně naaranžované se zataženými bříšky na přídi lodi, kolem které nastrojeně poskakují delfínci, pak nechutně strohé dialogy okořeněné gesty, jak z nějaké telenovely...následuje krásný chlapeček s laciným úsměvem a nagelovanými vlásky. Tohle všechno je tak lascivní až to bolí. Nedovoluji si ani tipnout, jak to celé pokračovalo dál, dle načatého problému v úvodu to muselo být napínavé jak zpuchřelé kšandy a romantické jak láska Šepse a Kolečkářové ze SuperStar 2011. ()

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

já dám první komentář? no to se ani nedivím, to ho snad dám už jen proto :) pěknej barevnej film o tom, jak když něco hodně chceme a sme dobří uvědomelí lidé, tak nám to určitě vyjde a i americká armáda nám se zakaboněným obočím bude držet basu. hodně špatnej béčkovej televizní film, ale za ta sdělení a moře jednu hvězdu dám :) ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Kto sa chce pozerat na 88 minut prazdnoty bez kuska logiky a bez akejkolvek dejovej linie, je tento film urceny presne prenho. Nedopozeral som, nedalo sa. 0 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hudba - Alan Derian. Kamera - Lila Javan. CITÁT - Koukám, že koukáte jak koukám.......... Nádherní delfíni, magické prostředí, krásné ženy a zvířata v lidské podobě. Ano i lidé jsou mnohdy horší než zvířata. CITÁT - To nebyla výhrůžka, to byl slib.......... Scénář je lehce předvídatelný, dialogy jsou mnohdy naivní. Rasc je velice zvláštní delfín. Jeho osud je však v jiných rukách. Trochu mě překvapilo, že podmořská vrata jsou rezavá a zarostlá řasama, ale řetěz i zámek, které je uzamykají jsou jako nové. Nejrozumnější věta zazněla až na samém konci příběhu. CITUJI - Každý musí na něco věřit. Já věřím na dobré pivo.......... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama