Reklama

Reklama

Ve znamení raka

(seriál)
  • USA The Big C
Trailer 1
USA, (2010–2013), 20 h 16 min (Minutáž: 25–57 min)

Tvůrci:

Darlene Hunt

Hrají:

Laura Linney, Oliver Platt, Gabriel Basso, John Benjamin Hickey, Gabourey Sidibe, Phyllis Somerville, Cynthia Nixon, Reid Scott, Hugh Dancy, Susan Sarandon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Ústřední postavou tohoto seriálu je učitelka Cathy. Její život vypadá naprosto stejně jako příběh jakékoliv jiné ženy z amerického předměstí - nudně a stále stejně. Vše se ale otočí vzhůru nohama v momentě, kdy se Cathy dozví, že má rakovinu a že ji pravděpodobně nezbývá mnoho času. Rozhodne se tedy zahodit konvence a tradice a konečně se pro jednou chovat jak chce ona a ne, jak chtějí druzí. Způsob, jakým se s údělem vyrovnává ve společnosti jejího lehce nevyspělého manžela, pubertálního syna či bratra, radikálně bojujícího za záchranu celé planety, překvapí a rozesměje asi každého. (xxx-ivush)

(více)

Recenze uživatele larelay k tomuto seriálu (1)

Ve znamení raka (2010) 

Ja sa nemozem stazovat, kazda cast je naozaj vynikajuca, humor, ktory vam Big C ponukne je na mile vzdialeny od politickej korektosti, ale cert to vem, hlavne, ze bavi... Kazda jedna postava je tak svojska, ze by to bez nich asi neslo... Sean, Cathy, Paul, Adam, Andrea a Marlene... Novodobi hrdinovia v kategorii cierny humor :) Som naozaj zvedava, ako toto dopadne... ()

Reklama

Reklama