Reklama

Reklama

Nezvaní hosté

  • Česko Vetřelci (více)
Trailer

Ke dvěma dětem ve dvou různých zemích přichází každou noc nezvaní hosté. Prvním z dětí je malý Juan, který bydlí se svou matkou ve Španělsku, a druhou je dvanáctiletá Mia, žijící se svými rodiči v Británii. Na první pohled by se mohlo zdát, že chlapec ani dívka nemají spolu absolutně nic společného, ale zdání klame. Obě děti trpí nočními můrami a sužuje je děsivý přízrak v kapuci, který nemá tvář a rád by získal tu jejich. Jejich rodiče jim zprvu nevěří, ale záhy se střetávají s tajemným vetřelcem i oni sami a je jasné, že své děti musí bránit za každou cenu. Dokonce i za cenu toho, že je nejbližší okolí bude považovat za blázny... (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (116)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Co to mělo jako být? Nehoror s naprosto totálně stupidním bubákem v kápy? Žádné slušné lekačky, atmosféru lepší najdete v křemílkovi a Clive Owen omylem zabloudil na plac a jeden velký OMYL je pak jak jeho postava, tak i hraní. Ani po konci nebudete tušit: 1) Oč šlo? 2) Na co jsem se to díval? 3) Proč jsem se na to vůbec díval? 4) Clive Owene co to děláš?! 5) Není lepší 100 minut zírat do zdi? ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Já nevím, jestli si všichni hororoví tvůrci myslí, že čím víc efektů, tím větší zábava, ale když je tam chtějí dát, ať to udělají pořádně. Ve scéně ke konci ty rostoucí kořeny (či co to bylo) by se hodily do filmu možná před třiceti lety a Intruders by se bez toho určitě obešli. Naopak hlavní záporná postava byla rozpohybována opravdu dobře, až mě to překvapilo. Příběh alespoň trochu zavání originalitou a hercům jejich role sednou, takže bráno jako béčková žánrovka, proč ne.. 5/10 ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Hmm, vizionársky thriller, v ktorom sa stierajú hranice medzi debilitou a zbytočnosťou. Ale musím uznať, že natočiť horror, v ktorom sa divák nemá šancu zľaknúť a pointu uhádne po prvých 20 minutách, tak to je umenie, to nedokáže len tak každý. A zlatým klincom je fešák príšerak, kde sa hrabe taký Leatherface, No Face je hitom dnešných dní, pre mňa osobne je kandidátom číslo jedna na najsfušovanejšieho netvora, akého som kedy vo filmových hororových vodách videl. Celkove tomuto filmu chýba jedná podstatná vec, jeho vlastná tvár... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

No tak už od začiatku som vedel že to nebude niečo svetoborné ale toto bola fakt nuda.Má to byť horor a kde ? Za celý čas som sa ani raz nezľakol.Bez tváre bol nudný , nevýrazný a strach z neho nešiel.Keby tam nebol Clive tak to asi vypnem na začiatku.Dal by som 3 ale tentokrát bude zlý a preto 2*a 45%. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Z filmařského hlediska zručně natočený mysteriózní thriller, který shazuje dost ujetý příběh, jenž tak nějak nemá hlavu ani patu. Zpočátku sledujeme dva zdánlivě nesouvisející příběhy dvou dětí, které navštěvuje podivný bubák bez tváře. Ve filmu je patrný španělský rukopis, protože právě tyto pasáže jsou vizuálně ztvárněny opravdu výborně a divák u nich ani nedutá. Jenomže tempo snímku po čase pozvolna upadne a jakmile se oba příběhy spojí v jeden, zavání to docela kýčem. Nicméně z nějakého důvodu to prostě funguje. Tenhle film je bezesporu kvalitně odvedená filmařina, která právě díky tomu dokáže zaujmout. Za podívání to tedy určitě stojí, byť o nic mimořádného se v zásadě nejedná. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu John Farrow (Clive Owen) a Mia (Ella Purnell) trpí poruchou nazvanou Folie à Deux (šílenství ve dvou). Je to porucha intenzivního rázu, kdy dvě osoby, které mají silný vztah, sdílí stejný druh halucinace ve stejnou chvíli. (Scaryman)
  • Režisér uvedl, že sestříhání filmu byla velká výzva. Šlo o dlouhý, složitý proces, protože z příběhu udělal dvojí strukturu. (ČSFD)

Reklama

Reklama