Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vražda primáře v místní nemocnici donutí komisaře Schenka, aby se mezi personál vmísil a začal hledat vraha přímo na oddělení, kde ke zločinu došlo... Komisaři Ballauf a Schenk vyšetřují vraždu primáře porodnického oddělení místní nemocnice. Oběť byla otrávena lékem na léčbu krve. První vyšetřování však neodhalí žádné spory ani konflikty, které by oblíbený primář s někým měl. Zdá se, že případ je neřešitelný...
Ve chvíli, kdy se zdá, že se policisté nemají při vyšetřování čeho chytit, se Freddy Schenk rozhodne nechat v nemocnici zaměstnat jako ošetřovatel. To mu umožní přímo na místě více pátrat, a zjistit tak okolnosti případu a vztahy mrtvého primáře.
Velmi brzy zjistí, že na onkologii působí zdravotní sestra Maria Everbecková, která se chová podivně a má kvůli svému chování konflikty s lékaři na oddělení. Everbecková totiž léčí pomocí svých rukou a celkově se chová jako léčitelka. Stav každého pacienta si Everbecková velmi bere. Oba komisaři se dozvědí, že Everbecková má cosi společného s nemocničním psychologem, a i ten se stává jedním z podezřelých... (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mimořádně depresivní epizoda kolínského Místa činu, která se odehrává většinou na onkologii a jejíž náplní je tentokrát především lidská osamělost a bolest ve všech možných podobách. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama