Reklama

Reklama

Morgan M. Morgansenovo dostaveníčko s Destiny

(neoficiální název)
  • USA Morgan M. Morgansen's Date with Destiny
Animovaný / Krátkometrážní / Romantický
USA, 2010, 6 min

Obsahy(1)

Už samotný názov prezrádza, že sa jedná o Morganovo rande. V ukážke vidíme celé rande od Morganovej prípravy až po príjemné ráno s Destiny. Samozrejme sa ani toto rande nezaobišlo bez malého problému. (Norus88)

Recenze (27)

Krissty 

všechny recenze uživatele

"Rty zvišňované na max.." -- Ten slovník prostě nemá chybu.. Je o vtipné, romantické a nádherné.. Zpracování dokonalé a Joseph Gordon-Levitt i Lexy Hulme vynikající! Opravdu nemám, co bych vytkla.. Tohle se prostě povedlo! (Shlédnout můžete zde.) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jejich osobotlapky se spárovaly při stolokraji." Netuším, v jakém jazyce je příběh úspěšného rande vyprávěn a ani netuším, do jakého jazyka byl přeložen, nicméně to musel být zapeklitý oříšek. Přehršle neexistujících jazykolamů se na mne totiž svižně valily z obrazovky a já jsem během zavalení pochopil, že došlo k jasnému vítězství formy nad obsahem. To je sice trochu škoda, ale jazykové hrátky mne rozhodně zaujaly. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, kdo tohle opravdu výborné a velice zajímavé dílko režíroval a on to byl sám Joseph! Doufejme, že to pro nás znamená příslib něčeho většího (z herců se už mnohokrát stali skvělí režiséři, že, Clinte a Bene) do budoucna. Rozhodně stojí za to tohle dílko zhlédnout. A myslím, že tohle je jeden z mála případů, kdy vám přijdou vhod i české titulky (sám s angličtinou nemám problémy, ale ty složeniny slov, které se zde vyskytují, to nevím, jestli bych pochytil…) Video i s titulky najdete zde. 80 %. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky (a hlavně tedy fanynky) Josepha Gordona-Lewitta určitě zajímavější dílo než pro mě. Já ocenil vlastně jen výtvarnou stránku a některé slovní hříčky, které byly ale úplně zbytečné. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vizuálně opět nápaditě vyřešené, ale narozdíl od Gordon-Levittovy Zeppelin Zoo to něco postrádalo, a proto dávám 3*. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozné jazykolámající dílo. Což je jeho největší předností. I když je vizuální animovaná art stránka skvělá, tak příběhu to zrovna moc nepobralo a zakládá si to právě na různých druhách časů, krkolomných složeninách apod. Nutno ale uznat že velice dobře a funguje to s vizuální stránkou skvěle. Kraťas je ke shlédnutí s moc dobrými českými titulky zde. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pokus o originalitu, ale... Takhle: animace se mi líbila, ale ty hrátky se slovy mi přišly poněkud přetažené, takže nakonec ta snaha o originální mluvu vyústila v jakousi dadaistickou směsku, která mi zkrátka nesedla. ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Ňu, ňu, ňu. Tak tahle mini-etudka je po výtvarné a jazykové stránce tak roztomilá a hravá, že svému oblíbenci dávám čtyři body. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo dokonalé. Lehce Monty Pythonovské hříčka o setkání s Destiny. Absurdní dialogy pronášené originálně pojatou angličtinou jsou jak vystřižené z Carrolovy Alenky. Opravdu skvostný kraťas. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Tohle mě baví, vypadá to, že by mohl být Joseph Gordon L. poměrně dobrým tvůrcem filmů. Snad se dočkáme celovečeráku. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Zmatené, uspěchané, nijak moc originální... Tak se tenhle počin jeví mně. Co musím pochválit jsou české titulky, se kterými si někdo dal opravdu práci. Hlas toho vypravěče jsem po malé chvilce začala nesnášet... 40% ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Josepha Gordon-Levitta mám moc rád a tímto filmíkem si u mě velice šplhnul - kraťoučký surrealistický pohled na jinak naprosto obyčejnou situaci se mu velice vydařil. Stylizováno do Vernovského světa, jazykem Appolinairovým odvyprávěný brak... nádhera :) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Príprava, priebeh a výsledok jedného rande vtipne okorenený dialógmi plných anglických jazykolamov. Komediálna jednohubka, kde Joseph Gordon-Levitt dokazuje, že okrem slušného herectva dokáže divákom ponúknuť aj zručnú réžiu a skvelo napísané dialógy. ()

jajush 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to zhlédla bez titulků a i když jsem pochopila příběh i některé jazykolamné hříčky tak až s titulky to bylo dokonalé (čímž chválím překlad). Výborný jazyk, výborná art animace, výborný nápad. ()

Reklama

Reklama