Reklama

Reklama

Donův syn

(neoficiální název)
  • USA Son of a Don
všechny plakáty

Krátkometrážní zábavný film režiséra Herberta Jamese Wintersterna nabízí osmnácti minutový průlet od dětství k dospívání, když nejste jen obyčejný kluk z předměstí, ale syn mocného mafiánského bosse, ve kterém se nakonec objeví i kus pravého táty, který pochopí, že synovi své řemeslo nepředá a nechá ho jít svou cestou. (Dzuff)

Recenze (41)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zavřete knížky a roztáhněte nohy." Já bych tedy asi chtěl tatínka, který by mi za chůvy vybral krásné a ještě k tomu ke všemu ochotné slečny. A to samozřejmě nemluvím o mlácení ostatních tatínků, výměně vypadlého zubu za revolver či zajištění jednolůžáku na kolejích. Jenže mafiánský synek si to neumí užít a za to je hvězda dolů, protože tatík je bez diskuzí za pět hvězd. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Vynikající podívaná a lituji jen krátkosti mafiánské komedie, dvě hodinky téhle akce by ničemu neuškodilo. ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Černohumorný kraťas na téma: mafiánský synek, jeho složité dětství, dospívání a snaha o osamostatnění. Postrádala jsem sice pointu, co by mě posadila na hýždě, ale celkově jde o pěkně vypracovaný, velmi profesionálně vyhlížející kousek. 78% ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak mi nějak přijde líto, že jedna z nejvtipnějších komedií za poslední dobu má trapných 18 minut. I když, možná by se z ní roztahováním na normální délku stala další třeskutě nevtipná pytlovina. Takže to radši nechte bejt. Mimochodem Frankieho nespokojenost s výchovnými postupy tatínka Aviho mi přijde absloutně mimo mísu. Za podobnou výchovu bych obětoval pravé varle. Sousedovo, samozřejmě. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Wow! Musím říct, že tohle je jeden z nejlepších krátkometrážních filmů, jaký jsem kdy viděl! Naprosto skvělý příběh plný vtipů, skvělí herci a kamera, prostě celkově mě to dostalo! Bylo by však super, když by se někdo rozhodl natočit to jako celovečerák.. Protože to opravdu tak vypadalo a já si dovedu představit, že se by se to vymyslelo třeba i na dvě hodiny.. Ale jinak to nemá chybu. Výborné! ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavé, slibné, vtipné, určitě bych se nebál snímek prodloužit a vytvořit z toho jeden ucelený film. ()

BugHer0 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem našel jednoho dne večer na Vimeu a okamžitě jsem ho musel přeložit. Výsledek najdete zde: http://www.videacesky.cz/kratke-filmy/donuv-syn /// Pro mě asi nejlepší komediální kraťas, co jsem viděl. Skvělá kamera, výborní herci a našlapaný soundtrack. Film ani na chvíli nenudí a po skončení vám bude připadat, jako byste právě vyšli z kina po projekci devadesátiminutového hollywoodského filmu. ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých nápadů, joků a scének, po technické stránce také dobře odvedené, nicméně bez hlubší myšlenky a pořádného scénáře. Ale na 15 minutový oddech dobré. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Chci víc !! Pokud by tvůrci dokázali udržet podobné tempo ještě dalších 90 minut, mohla by z toho být vážně pecka. 7/10 ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

To je opravdu škoda, že je to jen 18 minutový filmík. Bez problémů bych si představil, že by se to dalo rozvést aspoň na hodinku a určitě by nezačal nudit. Herecké výkony jsou opravdu bezchybné a bylo vidět, že herce natáčení muselo opravdu bavit a předvedli to nejlepší, co mohli (soudím dle toho, že za toto si mohli vidělat tak prd a nic). Každopádně kdo má 20 minut času, tak ať Son of a Don zkoukne. Jsem si jistý, že se u toho nudit nebudete. ---> 90% ()

Reklama

Reklama