Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

peiton 

všechny recenze uživatele

Pán Kraus má zvláštny druh humoru.To len treba pochopiť.Páčia sa mi kulisy.Je to také po americku. Dôležité je v relácii aj to,akých má hostí.Myslím tým,ich druh či charakter.Nie všetci sú zaujímaví a nie všetci sú tiež vtipní.Inak to musí Kraus ťahať za dvoch.Komik,ktorý si vie urobiť srandu sám zo seba má u mňa vždy bod navyše.Jedno čomu nerozumiem je občasná hudobná vsuvka počas relácie,ktorá je skôr na škodu ako na osoh.Inak príjemná oddychovka ak nie je do čoho pichnúť. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus presunul pre závažné, trvalé nezhody svoju late night show "Uvolnete se, prosím" z verejnoprávnej ČT na obrazovky súkromnej televízie Prima. Tá mu zaručila absolutnú kreatívnu slobodu, ktorú pri tvorbe svojej relácie nutne potrebuje. Zmenil sa ešte aj názov. Ale inak všetko ostalo pri starom. Jan Kraus je stále ostrý ako žiletka. Výrečný, pohotový, uštipačný moderátor, ktorý sa do tohto druhu talk show vynikajúco hodí. **** ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nová éra Show Jana Krause je tu s námi již celou dekádu. Dávno už překročila roky Uvolněte se, prosím. Přežila také všechny krize a Kraus stále nejeví známky opotřebování. Nechť je tu s námi ještě dlouhý čas. Jest to takové okénko do událostí Česka v kostce. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pana Krause nemám ráda a v tomto pořadu se mi jeví jako sebestředný, silně pravicově orientovaný moderátor, což dokazuje mimo jiné rozdílným přístupem k pozvaným hostům. Ač považuji jeho moderování za neuctivé a mnohdy i urážlivé, tak se občas podívám, pokud je avizována účast nějaké zajímavé osobnosti. Pořad, kromě ega pana Krause, trpí i bolestí všech podobných reality show a to, že zajímavý host, který třeba vážil do studia i dalekou cestu, nedostává dostatek prostoru pro své povídání, které by diváky zajímalo. Nevím, jestli ironický a agresivní způsob moderování není televizí stanoven jako formát, který je divácky úspěšný. Taky si říkám, že hosté většinou vědí, co je v pořadu čeká a přece riskují zesměšnění a jdou tam. V tom případě dobře jim tak! Janu Krausovi nelze totiž upřít, že je pohotový, vtipný a možná by zvládl překročit svůj stín a změnit svůj styl. Bylo by to zajímavé. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Záleží na tom kdo je za hosta. Jestli se mi nelíbí host, napraví to pan Kraus. Který má ovšem také své dny, které se nepovedou, a místo svého ostrého vtipu se jen ostře ztrapní. Někdy z této show mám tento pocit. Ovšem třeba se to zmení. Myslím že v česku není možné udělat show jako jsou v Americe, a přesto se o to neustále někdo snaží. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku každé epizody pořadu se Jan Kraus ptá, zda je přítomen divák pan Odvárka. Ten se totiž účastnil každého natáčení. Chyběl pouze v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku, kde ho z jeho pověření "zastoupil" Miloš Forman, Londýně, Milánu a Tatrách. (JoranProvenzano)
  • Osmdesátá osmá a osmdesátá devátá epizoda pořadu byly 29. září roku 2012 natočeny v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku. Odvysílány byly v opačném pořadí, přičemž hosty byli (dle odvysílání) Jan Linhart, Pavlína Pořízková, Petr Sís a s písní Ivan Král; Marián Gáborík, Markéta Irglová, Bohdan Pomahač. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté šesté epizody pořadu byla 22. září roku 2011 natočena v Bratislavě, přičemž hostem byl Larry King, který tam byl na pozvání televisní sanice TA3. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama