Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel velkého obchodního domu Fernando trpí zničující noční můrou, která s železnou pravidelností narušuje jeho klidný spánek. V každém snu se už už zmocňuje nádherné ženy, když v tom se objeví urostlý mladý muž a ženu mu bez obtíží přebere. Fernando se pokaždé budí zbrocený potem, děsí manželku i dceru Grazii a širé okolí a každé takové ráno je lepší se mu obloukem vyhnout. Jednoho dne se v obchodě objeví mladý absolvent Walter Milani, který jako kdyby z oka vypadl Fernandovu snovému soku!

Bláznivá italská komedie vznikla ve dvoujazyčné verzi, italsky a francouzsky. Podle dobových svědectví i výpovědi samotné Sophie Loren, byly některé scény natočeny s dámským komparsem nahoře bez. Právě tuto verzi filmu nechal později zničit Carlo Ponti, tehdejší manžel Sophie Loren. (dopitak)

(více)

Recenze (1)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Podle dostupných informací existuje dvojí verze - italská, ve které jsou herečky (vč. Sophie Loren) oblečené - ta se dá sehnat. A francouzská, ve které jsou nahé (viz. obrázek v galerii nebo náhled tady. Ta prý byla zničena Carlem Pontim, když si vzal Sophii. Každopádně tuhle verzi asi sehnat nikdo nedokáže :-( EDIT 2018: Viděna česká verze (což je samozřejmě ta oblečená), film má být zbrklou italskou komedií, groteskou. Je to ale chaos a totální šílenost, která nemůže zaujmout. Mnohem lepší film z prostředí obchodního domu vznikl dva roky později v UK s Normanem Wisdomem. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama